Sonny’s neemt Peco Car Wash Systems over

Rijbewijsleerlingen bij een Bovag-rijschool kunnen tijdens een les met korting door een Bovag-carwash

Sonny’s, een van de grootste Amerikaanse producenten van carwash apparatuur, heeft Peco Car Wash Systems overgenomen, een familiebedrijf dat al vijftig jaar wassystemen produceert. Zowel Sonny’s als Peco zien wereldwijd een groeiende vraag naar hun wasapparatuur.

De directeuren van beide bedrijven zijn erg te spreken over de overname. JR Rietsch van Peco zegt: “door de jaren heen zijn we vaak benaderd door andere bedrijven, maar het was nooit de goede match. Sonny’s is net als wij een familiebedrijf waar het klantcontact voorop staat. Door samen te gaan hebben we alles in huis om onze klanten nog succesvoller te maken.”

Zo staat ook Paul Fazio van Sonny’s erin. “De combinatie van onze productielijnen biedt veel voordelen voor ons wereldwijde netwerk van duizenden carwash professionals.”

Peco’s management en alle personeel blijven werken in de fabriek in het Amerikaanse Michigan. Sonny’s biedt alle apparatuur voor carwashes en is vooral bekend van de schakelbanden, onderdelen, software en voorraadbeheer.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sonny’s neemt Peco Car Wash Systems over | CarwashPro

Sonny’s neemt Peco Car Wash Systems over

Rijbewijsleerlingen bij een Bovag-rijschool kunnen tijdens een les met korting door een Bovag-carwash

Sonny’s, een van de grootste Amerikaanse producenten van carwash apparatuur, heeft Peco Car Wash Systems overgenomen, een familiebedrijf dat al vijftig jaar wassystemen produceert. Zowel Sonny’s als Peco zien wereldwijd een groeiende vraag naar hun wasapparatuur.

De directeuren van beide bedrijven zijn erg te spreken over de overname. JR Rietsch van Peco zegt: “door de jaren heen zijn we vaak benaderd door andere bedrijven, maar het was nooit de goede match. Sonny’s is net als wij een familiebedrijf waar het klantcontact voorop staat. Door samen te gaan hebben we alles in huis om onze klanten nog succesvoller te maken.”

Zo staat ook Paul Fazio van Sonny’s erin. “De combinatie van onze productielijnen biedt veel voordelen voor ons wereldwijde netwerk van duizenden carwash professionals.”

Peco’s management en alle personeel blijven werken in de fabriek in het Amerikaanse Michigan. Sonny’s biedt alle apparatuur voor carwashes en is vooral bekend van de schakelbanden, onderdelen, software en voorraadbeheer.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.