Washin7 opent interieurbaan in Eindhoven

Sinds 9 augustus kunnen klanten van Washin7 aan de Meerenakkerweg in Eindhoven terecht bij de interieurbaan. Het waspaleis is uitgebreid naar 5.000 vierkante meter. 

Eigenaar Frank Vekemans van Washin7 is enthousiast over de opening van de interieurbaan. Het is de eerste baan van deze omvang in de regio Eindhoven, zo zegt hij. Op de lopende band van 35 meter werken continu zes tot zeven mensen aan het interieur van de wasklanten.

Volume nodig

De investering in een interieurbaan van dit soort is aanzienlijk. Volgens Vekemans is die investering alleen zinvol bij carwashes met een aanzienlijk volume. Lang niet alle wasklanten kiezen voor een interieurbeurt en bovendien komt er bij de bezetting een boel personeel kijken.

De locatie van Washin7 aan de Meerenakkerweg heeft een dubbele wasstraat, 10 wasboxen en een stofzuigernplein.

Verbouwing

De interieurbaan ligt aan de achterzijde van het pand. Tijdens de bouw door ACE Carwash Systems kon de vestiging dan ook gewoon doordraaien. Het is de derde verbouwing op deze locatie van Washin7 in twee jaar tijd. Eerder werd een tweede wasstraat geplaatst en daarna volgde de plaatsing van een waterzuiveringssysteem van Faritec. “De carwash-markt verandert en daar moet je op inspelen”, verduidelijkt Vekemans. “In deze vestiging bieden we al poetsen en polijsten aan, maar dat wilden we verder doortrekken door ook de binnenkant van auto’s te reinigen. Zo verbreden wij ons dienstenaanbod en de komst van een interieurbaan past perfect in dat plaatje.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Washin7 opent interieurbaan in Eindhoven | CarwashPro

Washin7 opent interieurbaan in Eindhoven

Sinds 9 augustus kunnen klanten van Washin7 aan de Meerenakkerweg in Eindhoven terecht bij de interieurbaan. Het waspaleis is uitgebreid naar 5.000 vierkante meter. 

Eigenaar Frank Vekemans van Washin7 is enthousiast over de opening van de interieurbaan. Het is de eerste baan van deze omvang in de regio Eindhoven, zo zegt hij. Op de lopende band van 35 meter werken continu zes tot zeven mensen aan het interieur van de wasklanten.

Volume nodig

De investering in een interieurbaan van dit soort is aanzienlijk. Volgens Vekemans is die investering alleen zinvol bij carwashes met een aanzienlijk volume. Lang niet alle wasklanten kiezen voor een interieurbeurt en bovendien komt er bij de bezetting een boel personeel kijken.

De locatie van Washin7 aan de Meerenakkerweg heeft een dubbele wasstraat, 10 wasboxen en een stofzuigernplein.

Verbouwing

De interieurbaan ligt aan de achterzijde van het pand. Tijdens de bouw door ACE Carwash Systems kon de vestiging dan ook gewoon doordraaien. Het is de derde verbouwing op deze locatie van Washin7 in twee jaar tijd. Eerder werd een tweede wasstraat geplaatst en daarna volgde de plaatsing van een waterzuiveringssysteem van Faritec. “De carwash-markt verandert en daar moet je op inspelen”, verduidelijkt Vekemans. “In deze vestiging bieden we al poetsen en polijsten aan, maar dat wilden we verder doortrekken door ook de binnenkant van auto’s te reinigen. Zo verbreden wij ons dienstenaanbod en de komst van een interieurbaan past perfect in dat plaatje.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.