Droging in de wasbox met Airffect

Bij de meeste wasboxen moeten klanten ofwel zelf de auto met de hand drogen ofwel wegrijden met een nat voertuig. Volgens Airffect kan een droger in de wasbox juist zorgen voor meer klandizie en meer omzet. Met 450 km/u blaast de handdroger de druppels uit de hoeken en gaatjes van elk voertuig. 

De hogedrukdroger van Airffect is geschikt voor alle soorten voertuigen en kan ook op de velgen worden gebruikt. Het effect van drogen met hoge luchtdruk zorgt voor een droog resultaat en is simpelweg ook leuk om te doen. Met het apparaat wordt ook de droging van voertuigen een inkomstenbron bij de wasbox. De droogruimtes zijn korter bezet, aangezien zelfdrogen met hoge druk sneller gaat dan handmatig drogen met een droogdoek. Omdat de Airffect zelfbedieningsdroger alleen met luchtdruk werkt en er geen contact is met het voertuigoppervlak, is hij lakvriendelijk en krasvrij. Klanten merken deze innovatieve oplossing snel op en locaties met Airffect profiteren van goede mond-tot-mondreclame, laat de leverancier weten. In concurrentie met andere carwashes kan de droger een unique selling point zijn.

Motor drogen

Omdat een Airffect zelfbedieningsdroger handig, snel en gemakkelijk werkt, worden nieuwe klantengroepen aangesproken voor de wasbox. Vooral motorrijders maken graag gebruik van deze manier van drogen omdat ze na het wassen pas met veel moeite een droog resultaat kunnen bereiken. Veel knelpunten en hoeken op een motorfiets zijn voor klanten niet te bereiken met een conventionele droogdoek.

De investering in droging voor de selfwash is voor de carwashondernemer laag. Het Oostenrijkse bedrijf van Andreas Pasching biedt de Airffect-droger aan met een koop- of leaseoptie. Klanten hebben ongeveer vier minuten nodig om een ​​voertuig uit de middenklasse te drogen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Droging in de wasbox met Airffect | CarwashPro

Droging in de wasbox met Airffect

Bij de meeste wasboxen moeten klanten ofwel zelf de auto met de hand drogen ofwel wegrijden met een nat voertuig. Volgens Airffect kan een droger in de wasbox juist zorgen voor meer klandizie en meer omzet. Met 450 km/u blaast de handdroger de druppels uit de hoeken en gaatjes van elk voertuig. 

De hogedrukdroger van Airffect is geschikt voor alle soorten voertuigen en kan ook op de velgen worden gebruikt. Het effect van drogen met hoge luchtdruk zorgt voor een droog resultaat en is simpelweg ook leuk om te doen. Met het apparaat wordt ook de droging van voertuigen een inkomstenbron bij de wasbox. De droogruimtes zijn korter bezet, aangezien zelfdrogen met hoge druk sneller gaat dan handmatig drogen met een droogdoek. Omdat de Airffect zelfbedieningsdroger alleen met luchtdruk werkt en er geen contact is met het voertuigoppervlak, is hij lakvriendelijk en krasvrij. Klanten merken deze innovatieve oplossing snel op en locaties met Airffect profiteren van goede mond-tot-mondreclame, laat de leverancier weten. In concurrentie met andere carwashes kan de droger een unique selling point zijn.

Motor drogen

Omdat een Airffect zelfbedieningsdroger handig, snel en gemakkelijk werkt, worden nieuwe klantengroepen aangesproken voor de wasbox. Vooral motorrijders maken graag gebruik van deze manier van drogen omdat ze na het wassen pas met veel moeite een droog resultaat kunnen bereiken. Veel knelpunten en hoeken op een motorfiets zijn voor klanten niet te bereiken met een conventionele droogdoek.

De investering in droging voor de selfwash is voor de carwashondernemer laag. Het Oostenrijkse bedrijf van Andreas Pasching biedt de Airffect-droger aan met een koop- of leaseoptie. Klanten hebben ongeveer vier minuten nodig om een ​​voertuig uit de middenklasse te drogen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.