WashTec installeert SoftCare en SmartCare-rollover bij tankstations

Bij het TotalEnergies tankstation in Wolvega is een SoftCare-rollover van WashTec geplaatst Foto's: WashTec

WashTec heeft de afgelopen maand een aantal nieuwe projecten opgeleverd, met de installatie van rollovers van het type SoftCare en SmartCare. De SoftCare maakt deel uit van de premium productlijn van WashTec en de SmartCare is het nieuwste rollover-model.

In Alphen aan den Rijn is bij TotalEnergies Ridderhof een SoftCare2 Pro Classic geïnstalleerd. Het TotalEnergies tankstation in Wolvega heeft een nieuwe SoftCare Pro 27 Classic. En bij bp Middenweg Sittard van Vissers Energy Group is een nieuwe SoftCare Primo geplaatst. Over de Primo zegt WashTec: ‘Slank en compact van buiten, ruim van binnen en geschikt voor brede voertuigen.’

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De nieuwe SoftCare Primo-rollover bij het bp-tankstation aan de Middenweg in Sittard.

De SoftCare-rollover komt in diverse uitvoeringen, waaronder de Juno, Primo en Classic. Het is een machine die op maat wordt ingericht. “Ondernemers hebben per locatie specifieke afmetingen qua washal en wensen voor het programma. Om optimaal gebruik te maken van de washoogte en -breedte en het wasprogramma, stemmen wij onze oplossingen af op de wensen en de situatie van onze klanten”, licht WashTec toe.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

In Alphen aan den Rijn is bij TotalEnergies Ridderhof een SoftCare2 Pro Classic geïnstalleerd.

De usp’s zitten volgens WashTec in de uitgebreide mogelijkheden, zowel in de basisuitvoeringen als de optiepakketten. “Het is een technisch hoogwaardige machine met idem SofTecs-borstels.”

Besturen op afstand

De SmartCare is het nieuwste type rollover van WashTec. “De nieuwe benchmark in het autowassen. Een unieke machine in de markt, door zijn zeer nauwkeurige wassing in combinatie met slimme mogelijkheden in connectiviteit.”

Wat de SmartCare onderscheidt van de SoftCare, is dat dit type rollover nauwkeuriger wast door de nieuwste techniek in de besturing. “Dankzij digitalisering en connectiviteit is de machine volledig te volgen en besturen op afstand.” Andere bijzonderheden: automatisch chemie doseren en opbrengen aan het voertuig, doseerpomp ontlucht automatisch en de hogedruknozzles en borsteltechniek zijn nauwkeurig.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec installeert SoftCare en SmartCare-rollover bij tankstations | CarwashPro

WashTec installeert SoftCare en SmartCare-rollover bij tankstations

Bij het TotalEnergies tankstation in Wolvega is een SoftCare-rollover van WashTec geplaatst Foto's: WashTec

WashTec heeft de afgelopen maand een aantal nieuwe projecten opgeleverd, met de installatie van rollovers van het type SoftCare en SmartCare. De SoftCare maakt deel uit van de premium productlijn van WashTec en de SmartCare is het nieuwste rollover-model.

In Alphen aan den Rijn is bij TotalEnergies Ridderhof een SoftCare2 Pro Classic geïnstalleerd. Het TotalEnergies tankstation in Wolvega heeft een nieuwe SoftCare Pro 27 Classic. En bij bp Middenweg Sittard van Vissers Energy Group is een nieuwe SoftCare Primo geplaatst. Over de Primo zegt WashTec: ‘Slank en compact van buiten, ruim van binnen en geschikt voor brede voertuigen.’

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De nieuwe SoftCare Primo-rollover bij het bp-tankstation aan de Middenweg in Sittard.

De SoftCare-rollover komt in diverse uitvoeringen, waaronder de Juno, Primo en Classic. Het is een machine die op maat wordt ingericht. “Ondernemers hebben per locatie specifieke afmetingen qua washal en wensen voor het programma. Om optimaal gebruik te maken van de washoogte en -breedte en het wasprogramma, stemmen wij onze oplossingen af op de wensen en de situatie van onze klanten”, licht WashTec toe.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

In Alphen aan den Rijn is bij TotalEnergies Ridderhof een SoftCare2 Pro Classic geïnstalleerd.

De usp’s zitten volgens WashTec in de uitgebreide mogelijkheden, zowel in de basisuitvoeringen als de optiepakketten. “Het is een technisch hoogwaardige machine met idem SofTecs-borstels.”

Besturen op afstand

De SmartCare is het nieuwste type rollover van WashTec. “De nieuwe benchmark in het autowassen. Een unieke machine in de markt, door zijn zeer nauwkeurige wassing in combinatie met slimme mogelijkheden in connectiviteit.”

Wat de SmartCare onderscheidt van de SoftCare, is dat dit type rollover nauwkeuriger wast door de nieuwste techniek in de besturing. “Dankzij digitalisering en connectiviteit is de machine volledig te volgen en besturen op afstand.” Andere bijzonderheden: automatisch chemie doseren en opbrengen aan het voertuig, doseerpomp ontlucht automatisch en de hogedruknozzles en borsteltechniek zijn nauwkeurig.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.