Bosch car service autobedrijf Nobel in Lochem opent nieuwe wasstraat
carwash verlengd

Bosch car service autobedrijf Nobel in Lochem opent nieuwe wasstraat

Met de uitbreiding hebben volgens ondernemersechtpaar Jessica en Ruben Nobel ‘de nieuwste wastechnieken een plekje in de wasstraat gekregen’ Foto: Autobedrijf Nobel, 2023

Bosch car service autobedrijf Nobel heeft aan de Aalsvoort in het Gelderse Lochem een nieuwe wasstraat geopend. In de kettingwasstraat, die met de verbouwing langer is geworden en waarin de nieuwste wastechnieken worden toegepast, is er keuze uit drie wasprogramma’s.

Autobedrijf Nobel is al 27 jaar actief in Lochem en veel bezoekers weten sinds jaar en dag de washal van het bedrijf aan de Aalsvoort te vinden. In die 27 jaar opende er tweemaal eerder een wasstraat. Na een weken durende verbouwing opende Nobel op zaterdag 20 mei op de vertrouwde locatie de nieuwste wasstraat, de derde in de geschiedenis van het bedrijf. De nieuwe autowasgelegenheid van het merk Istobal en gerealiseerd door EenzetCarwash, biedt bezoekers een aantal bekende waselementen maar met de nieuwste wastechnieken. Zo is bij Nobel de handmatige voorwas door een medewerker gebleven. Hierna gaat het voertuig ‘aan de ketting’ de volledig vernieuwde washal in. Deze is met de verbouwing meters langer geworden.

Nieuwste wastechnieken

Met de uitbreiding hebben volgens ondernemersechtpaar Jessica en Ruben Nobel ‘de nieuwste wastechnieken een plekje in de wasstraat gekregen’. Nieuw is onder meer dat het voertuig wordt behandeld met het nieuwste systeem van osmose, waarbij de auto vlekvrij opdroogt. Bij Nobel kan worden gekozen uit drie wasprogramma’s: Basis, Premium en Excellent waarbij de prijzen uiteenlopen van 12 euro voor het basisprogramma tot 19 euro voor Excellent.
De carwash van Autobedrijf Nobel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bosch car service autobedrijf Nobel in Lochem opent nieuwe wasstraat | CarwashPro
Bosch car service autobedrijf Nobel in Lochem opent nieuwe wasstraat
carwash verlengd

Bosch car service autobedrijf Nobel in Lochem opent nieuwe wasstraat

Met de uitbreiding hebben volgens ondernemersechtpaar Jessica en Ruben Nobel ‘de nieuwste wastechnieken een plekje in de wasstraat gekregen’ Foto: Autobedrijf Nobel, 2023

Bosch car service autobedrijf Nobel heeft aan de Aalsvoort in het Gelderse Lochem een nieuwe wasstraat geopend. In de kettingwasstraat, die met de verbouwing langer is geworden en waarin de nieuwste wastechnieken worden toegepast, is er keuze uit drie wasprogramma’s.

Autobedrijf Nobel is al 27 jaar actief in Lochem en veel bezoekers weten sinds jaar en dag de washal van het bedrijf aan de Aalsvoort te vinden. In die 27 jaar opende er tweemaal eerder een wasstraat. Na een weken durende verbouwing opende Nobel op zaterdag 20 mei op de vertrouwde locatie de nieuwste wasstraat, de derde in de geschiedenis van het bedrijf. De nieuwe autowasgelegenheid van het merk Istobal en gerealiseerd door EenzetCarwash, biedt bezoekers een aantal bekende waselementen maar met de nieuwste wastechnieken. Zo is bij Nobel de handmatige voorwas door een medewerker gebleven. Hierna gaat het voertuig ‘aan de ketting’ de volledig vernieuwde washal in. Deze is met de verbouwing meters langer geworden.

Nieuwste wastechnieken

Met de uitbreiding hebben volgens ondernemersechtpaar Jessica en Ruben Nobel ‘de nieuwste wastechnieken een plekje in de wasstraat gekregen’. Nieuw is onder meer dat het voertuig wordt behandeld met het nieuwste systeem van osmose, waarbij de auto vlekvrij opdroogt. Bij Nobel kan worden gekozen uit drie wasprogramma’s: Basis, Premium en Excellent waarbij de prijzen uiteenlopen van 12 euro voor het basisprogramma tot 19 euro voor Excellent.
De carwash van Autobedrijf Nobel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.