Nieuwe Istobal M1-rollover voor autoschadebedrijf Skiljan: ‘Je hoeft er nooit voor in de file te staan’

De rollover bij het autoschadebedrijf wordt alleen gebruikt voor de eigen wassingen Foto's: EenzetCarwash

Autoschadebedrijf Skiljan in Capelle aan den IJsel heeft een nieuwe rollover van EenzetCarwash laten plaatsen. De eerste rollover – ook van Istobal/Eenzet – was nog van vijftien jaar geleden en aan vervanging toe. De nieuwe wasinstallatie wordt alleen ingezet voor de eigen wassingen. Daarover zegt eigenaar Ivan Skiljan: “We willen er niet voor in de file staan of op onze beurt moeten wachten, zo simpel is het”.

De rollover is van het type Istobal M1. Verder is het er één zonder toeters en bellen, zegt eigenaar Ivan. “Wij zijn geen professioneel autowasbedrijf, we hebben het alleen nodig voor onze eigen wassingen. En deze rollover maakt de auto’s gewoon goed schoon.” Voor autoschadebedrijf Skiljan is een eigen wasinstallatie geen overbodige luxe. “Als je het als autobedrijf zelf met de hand zou moeten doen, ben je daar wel een flinke twintig minuten mee bezig. Nu ben je na tien minuten klaar en heb je echt een schone auto.” Daarnaast zijn er ook andere voordelen. “Je staat er nooit voor in de file. Dat scheelt enorm veel tijd. Iedere minuut zie ik als een zestigste deel van een uurloon, en met een eigen rollover hoeven we niet te wachten. Je rijdt hem erin, je rijdt hem eruit en de auto kan zo door.”

Schoon naar de werkplaats

De auto wordt niet alleen schoon aan de klant afgeleverd, maar ook altijd schoon opgeleverd voordat het naar de werkplaats gaat. Schoon aan een auto beginnen is wel zo prettig, zegt Ivan. “Sommige auto’s zijn schoon, maar veel vaker is dat niet het geval. Wanneer het heeft geregend, de straten erg vies zijn of er met zout is gestrooid, is het wel zo fijn om de auto eerst even schoon te maken.” Ivan benoemt ook het interieur van de auto. “Ik zie wel eens auto’s voorbij komen waarvan ik denk: je zal je gezin er maar in hebben zitten. Of je man of vrouw. Je zou er toch direct weer uitstappen. Op die momenten is het helemaal fijn dat we de auto bij ons eigen bedrijf schoon kunnen maken.”

De auto wordt bij Skiljan altijd schoon opgeleverd voordat het naar de werkplaats gaat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe Istobal M1-rollover voor autoschadebedrijf Skiljan: ‘Je hoeft er nooit voor in de file te staan’ | CarwashPro

Nieuwe Istobal M1-rollover voor autoschadebedrijf Skiljan: ‘Je hoeft er nooit voor in de file te staan’

De rollover bij het autoschadebedrijf wordt alleen gebruikt voor de eigen wassingen Foto's: EenzetCarwash

Autoschadebedrijf Skiljan in Capelle aan den IJsel heeft een nieuwe rollover van EenzetCarwash laten plaatsen. De eerste rollover – ook van Istobal/Eenzet – was nog van vijftien jaar geleden en aan vervanging toe. De nieuwe wasinstallatie wordt alleen ingezet voor de eigen wassingen. Daarover zegt eigenaar Ivan Skiljan: “We willen er niet voor in de file staan of op onze beurt moeten wachten, zo simpel is het”.

De rollover is van het type Istobal M1. Verder is het er één zonder toeters en bellen, zegt eigenaar Ivan. “Wij zijn geen professioneel autowasbedrijf, we hebben het alleen nodig voor onze eigen wassingen. En deze rollover maakt de auto’s gewoon goed schoon.” Voor autoschadebedrijf Skiljan is een eigen wasinstallatie geen overbodige luxe. “Als je het als autobedrijf zelf met de hand zou moeten doen, ben je daar wel een flinke twintig minuten mee bezig. Nu ben je na tien minuten klaar en heb je echt een schone auto.” Daarnaast zijn er ook andere voordelen. “Je staat er nooit voor in de file. Dat scheelt enorm veel tijd. Iedere minuut zie ik als een zestigste deel van een uurloon, en met een eigen rollover hoeven we niet te wachten. Je rijdt hem erin, je rijdt hem eruit en de auto kan zo door.”

Schoon naar de werkplaats

De auto wordt niet alleen schoon aan de klant afgeleverd, maar ook altijd schoon opgeleverd voordat het naar de werkplaats gaat. Schoon aan een auto beginnen is wel zo prettig, zegt Ivan. “Sommige auto’s zijn schoon, maar veel vaker is dat niet het geval. Wanneer het heeft geregend, de straten erg vies zijn of er met zout is gestrooid, is het wel zo fijn om de auto eerst even schoon te maken.” Ivan benoemt ook het interieur van de auto. “Ik zie wel eens auto’s voorbij komen waarvan ik denk: je zal je gezin er maar in hebben zitten. Of je man of vrouw. Je zou er toch direct weer uitstappen. Op die momenten is het helemaal fijn dat we de auto bij ons eigen bedrijf schoon kunnen maken.”

De auto wordt bij Skiljan altijd schoon opgeleverd voordat het naar de werkplaats gaat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.