Excellent Carwash in Amsterdam-Osdorp verder als BOB Autowas
sloten gaat door

Excellent Carwash in Amsterdam-Osdorp verder als BOB Autowas

Ondernemer Julian Wagenhuis startte in 2021 met twee carwashvestigingen volgens de formule Excellent Carwash, met op de foto de vestiging in Sloten Foto: CarwashPro, 2023

De Excellent Carwash aan de L. van Sonsbeeckstraat in de Amsterdamse wijk Osdorp gaat verder als vestiging van BOB Autowas. Volgens eigenaar Julian Wagenhuis is het niet gelukt om de wasstraat zó succesvol te krijgen om ermee door te gaan. Bezoekers wordt verwezen naar de tweede Excellent Carwash met wasboxen in Sloten.

‘Je kunt niet altijd een 6 gooien’, meldt Excellent Carwash op LinkedIn. ‘Helaas is het ons niet gelukt om de wasstraat in Osdorp, die wij in 2021 opnieuw hebben gebouwd, succesvol genoeg voor ons te krijgen om hiermee door te gaan’, zegt eigenaar Julian Wagenhuis. Daarom is besloten om de wasstraat per 3 juli 2023 over te dragen aan BOB Autowas. ‘Zij zullen op deze locatie een nieuwe exploitatie beginnen. Eén ding staat vast: we hebben veel geleerd en veel meegemaakt’, aldus Wagenhuis.

Goede nieuws

Volgens de ondernemer is het goede nieuws dat de andere Excellent Carwash vestiging aan de Langsom in de Amsterdamse wijk Sloten ‘up and running is’. ‘Hier kunnen bezoekers hun auto blijven wassen. Ook het wastegoed op de waspas blijft hier gewoon geldig’, aldus Wagenhuis. Als ondernemer in hart en nieren, startte hij in 2021 met de twee Excellent Carwash wasstraten na zijn bedrijf Translation Kings te hebben verkocht.

Bij de wasstraat in Sloten worden voertuigen handmatig voorgewassen waarna ze de kettingbaan op gaan. De apparatuur van de wasstraat is recent helemaal vernieuwd: er wordt gewassen met textielborstels van Brushcom en vlekvrij osmosewater. Auto’s en bestelbussen tot twee meter hoogte kunnen er terecht. De consument heeft een keuze uit vier wasprogramma’s: budget, normaal, meest gekozen en het beste waarbij de prijzen uiteenlopen van 11,50 euro tot 17 euro. Met de waspas zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Excellent Carwash in Amsterdam-Osdorp verder als BOB Autowas | CarwashPro
Excellent Carwash in Amsterdam-Osdorp verder als BOB Autowas
sloten gaat door

Excellent Carwash in Amsterdam-Osdorp verder als BOB Autowas

Ondernemer Julian Wagenhuis startte in 2021 met twee carwashvestigingen volgens de formule Excellent Carwash, met op de foto de vestiging in Sloten Foto: CarwashPro, 2023

De Excellent Carwash aan de L. van Sonsbeeckstraat in de Amsterdamse wijk Osdorp gaat verder als vestiging van BOB Autowas. Volgens eigenaar Julian Wagenhuis is het niet gelukt om de wasstraat zó succesvol te krijgen om ermee door te gaan. Bezoekers wordt verwezen naar de tweede Excellent Carwash met wasboxen in Sloten.

‘Je kunt niet altijd een 6 gooien’, meldt Excellent Carwash op LinkedIn. ‘Helaas is het ons niet gelukt om de wasstraat in Osdorp, die wij in 2021 opnieuw hebben gebouwd, succesvol genoeg voor ons te krijgen om hiermee door te gaan’, zegt eigenaar Julian Wagenhuis. Daarom is besloten om de wasstraat per 3 juli 2023 over te dragen aan BOB Autowas. ‘Zij zullen op deze locatie een nieuwe exploitatie beginnen. Eén ding staat vast: we hebben veel geleerd en veel meegemaakt’, aldus Wagenhuis.

Goede nieuws

Volgens de ondernemer is het goede nieuws dat de andere Excellent Carwash vestiging aan de Langsom in de Amsterdamse wijk Sloten ‘up and running is’. ‘Hier kunnen bezoekers hun auto blijven wassen. Ook het wastegoed op de waspas blijft hier gewoon geldig’, aldus Wagenhuis. Als ondernemer in hart en nieren, startte hij in 2021 met de twee Excellent Carwash wasstraten na zijn bedrijf Translation Kings te hebben verkocht.

Bij de wasstraat in Sloten worden voertuigen handmatig voorgewassen waarna ze de kettingbaan op gaan. De apparatuur van de wasstraat is recent helemaal vernieuwd: er wordt gewassen met textielborstels van Brushcom en vlekvrij osmosewater. Auto’s en bestelbussen tot twee meter hoogte kunnen er terecht. De consument heeft een keuze uit vier wasprogramma’s: budget, normaal, meest gekozen en het beste waarbij de prijzen uiteenlopen van 11,50 euro tot 17 euro. Met de waspas zijn aantrekkelijke kortingen mogelijk.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.