Flitsende renovatie van dertig jaar oude locatie door Excellent Carwash

Excellent Carwash nam begin dit jaar haar intrek in een bestaande locatie in Amsterdam Osdorp. Aan de dertig jaar oude carwash was weinig meer gedaan, vertelt eigenaar Julian Wagenhuis. “Het is wel echt een metamorfose, ja”, zegt hij trots over het eindresultaat.

Excellent Carwash opende eind mei officieel de deuren in Osdorp. Het is de tweede locatie voor Julian Wagenhuis, Excellent is ook in Sloten te vinden (die locatie werd trouwens in 2019 grondig herzien.)

Wagenhuis schakelde verschillende partijen in voor de renovatie in Osdorp. De apparatuur is van ACE, Brushcom verzorgde de borstels. “Die hebben simpelweg mooie borstels”, aldus Wagenhuis. De ondernemer is met name gecharmeerd van de dakwals, “met die sprietjes”.

Voorwassen

Cleanbuild verzorgde de wandpanelen, de basis van de flitsende uitstraling van deze wasstraat. De led-verlichting komt prachtig uit op de FI-RE panels. Ergox is de leverancier van de stofzuigers. Cruciaal onderdeel van het wasproces bij Excellent is de voorwas. Auto’s gaan ‘al bijna schoon’ door de wasstraat. Achteraf wordt de auto met osmosewater gespoeld voor een vlekvrij resultaat.

Voor en na

Omdat beelden meer zeggen dan 1.000 woorden, zie je hieronder de voor en na foto’s en een korte video.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Flitsende renovatie van dertig jaar oude locatie door Excellent Carwash | CarwashPro

Flitsende renovatie van dertig jaar oude locatie door Excellent Carwash

Excellent Carwash nam begin dit jaar haar intrek in een bestaande locatie in Amsterdam Osdorp. Aan de dertig jaar oude carwash was weinig meer gedaan, vertelt eigenaar Julian Wagenhuis. “Het is wel echt een metamorfose, ja”, zegt hij trots over het eindresultaat.

Excellent Carwash opende eind mei officieel de deuren in Osdorp. Het is de tweede locatie voor Julian Wagenhuis, Excellent is ook in Sloten te vinden (die locatie werd trouwens in 2019 grondig herzien.)

Wagenhuis schakelde verschillende partijen in voor de renovatie in Osdorp. De apparatuur is van ACE, Brushcom verzorgde de borstels. “Die hebben simpelweg mooie borstels”, aldus Wagenhuis. De ondernemer is met name gecharmeerd van de dakwals, “met die sprietjes”.

Voorwassen

Cleanbuild verzorgde de wandpanelen, de basis van de flitsende uitstraling van deze wasstraat. De led-verlichting komt prachtig uit op de FI-RE panels. Ergox is de leverancier van de stofzuigers. Cruciaal onderdeel van het wasproces bij Excellent is de voorwas. Auto’s gaan ‘al bijna schoon’ door de wasstraat. Achteraf wordt de auto met osmosewater gespoeld voor een vlekvrij resultaat.

Voor en na

Omdat beelden meer zeggen dan 1.000 woorden, zie je hieronder de voor en na foto’s en een korte video.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.