Eemnes, BP, Koot

BP Koot vernieuwt twee carwashes

BP Koot in Eemnes heeft afgelopen vrijdag de tweede nieuwe roll-over in gebruik genomen. Beide roll-overs werden vervangen voor het nieuwste systeem de SoftCare² Pro. Volgens Patrick Karssen, manager van het tankstation in Eemnes heeft Washtec al sinds jaar en dag de voorkeur. “De service is goed en de machines werken echt prima. Onze klanten zijn er heel blij mee.”

Nog voordat werd aangekondigd dat de eerste machine gebruiksklaar was, stond bij de oplevering al een rij van zo’n zes auto’s te wachten tot er weer gewassen kon worden. “De wasgelegenheden zijn ongeveer vijf weken gesloten geweest, we moesten namelijk ook de vloer vervangen.” De klanten stonden volgens hem dan ook te springen om de nieuwe roll-overs te testen.

Vernieuwingen

Snelheid van de wassingen is voor BP Koot erg belangrijk. Washtec kon volgens de manager zorgen voor de juiste snelheid. “Als mensen in de roll-over staan kan het niet lang genoeg duren, staan ze in de rij dan gaat het om snelheid.” Daarom werd de leverancier van wasinstallaties verzocht de tijd van wassingen terug te brengen. “We deden eerst ongeveer negen minuten over het meest uitgebreide programma, dat is nu zo’n 7,5 minuten.” Verder is hij erg blij met de knikborstels en de wielwash. “Niet alleen ik ben blij, bezoekers komen speciaal na de wassing naar binnen om complimenten te geven over de nieuwe machines.”

Om de installaties nog beter uit te lichten, wordt tijdens een wassing de nieuwe led-verlichting tot vijf procent gedimd. Het station liet dit doen door een lokale ondernemer genaamd Voltech. “Het is leuk om elkaar te helpen. We leven in een kleine gemeenschap, dus als we met lokale ondernemers kunnen werken, doen we dat graag. Het dimmen ziet er echt heel mooi uit, vooral bij de foam-sensation. De lavaboog-achtige schuimboog is ook verlicht. Normaal zie je dat niet zo. Vandaar dat we het licht dimmen”, zegt hij. Ook springt de machineverlichting er heel erg uit. “Je creëert echt een speciale beleving hierdoor.”

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP Koot vernieuwt twee carwashes | CarwashPro
Eemnes, BP, Koot

BP Koot vernieuwt twee carwashes

BP Koot in Eemnes heeft afgelopen vrijdag de tweede nieuwe roll-over in gebruik genomen. Beide roll-overs werden vervangen voor het nieuwste systeem de SoftCare² Pro. Volgens Patrick Karssen, manager van het tankstation in Eemnes heeft Washtec al sinds jaar en dag de voorkeur. “De service is goed en de machines werken echt prima. Onze klanten zijn er heel blij mee.”

Nog voordat werd aangekondigd dat de eerste machine gebruiksklaar was, stond bij de oplevering al een rij van zo’n zes auto’s te wachten tot er weer gewassen kon worden. “De wasgelegenheden zijn ongeveer vijf weken gesloten geweest, we moesten namelijk ook de vloer vervangen.” De klanten stonden volgens hem dan ook te springen om de nieuwe roll-overs te testen.

Vernieuwingen

Snelheid van de wassingen is voor BP Koot erg belangrijk. Washtec kon volgens de manager zorgen voor de juiste snelheid. “Als mensen in de roll-over staan kan het niet lang genoeg duren, staan ze in de rij dan gaat het om snelheid.” Daarom werd de leverancier van wasinstallaties verzocht de tijd van wassingen terug te brengen. “We deden eerst ongeveer negen minuten over het meest uitgebreide programma, dat is nu zo’n 7,5 minuten.” Verder is hij erg blij met de knikborstels en de wielwash. “Niet alleen ik ben blij, bezoekers komen speciaal na de wassing naar binnen om complimenten te geven over de nieuwe machines.”

Om de installaties nog beter uit te lichten, wordt tijdens een wassing de nieuwe led-verlichting tot vijf procent gedimd. Het station liet dit doen door een lokale ondernemer genaamd Voltech. “Het is leuk om elkaar te helpen. We leven in een kleine gemeenschap, dus als we met lokale ondernemers kunnen werken, doen we dat graag. Het dimmen ziet er echt heel mooi uit, vooral bij de foam-sensation. De lavaboog-achtige schuimboog is ook verlicht. Normaal zie je dat niet zo. Vandaar dat we het licht dimmen”, zegt hij. Ook springt de machineverlichting er heel erg uit. “Je creëert echt een speciale beleving hierdoor.”

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.