Texaco Logo

Commentaar op nieuwe carwash bij Texaco in Halsteren

Lokale partij GPWB uit Bergen op Zoom heeft in een brief naar het college bezorgdheid geuit over de nieuwe carwash die wordt gebouwd bij Texaco De Schans in Halsteren. De partij is bang dat bezoekers van de carwash fietsers over het hoofd zouden kunnen zien. Ondernemer Rinus van Sabben is zich van geen kwaad bewust. “We hebben de vergunningen netjes op orde en de inrit naar de carwash is er inmiddels al.”

Toen bij zijn pand aan de Steenbergseweg een stuk grond vrij kwam, zag Van Sabben zijn kans. “Ik had al een tijdje plannen om een carwash te beginnen bij mijn Texaco-station.” Verdere wasgelegenheden zijn er volgens hem niet in het dorp. Momenteel wordt hard gewerkt om de roll-over en wasboxen van Washtec rond juli te kunnen openen. Zijn waslocatie krijgt de naam Carwash De Schans.

Bouw al begonnen

De eigenaar wil verder nog kwijt dat hij geen problemen voorziet, nu hij zijn carwash bijna kan openen. “Het dubbelzijdige fietspad waar de politieke partij bezorgd om is, valt qua drukte nog wel mee. Veel mensen hebben een mening over van alles. De vergunningen zijn binnen, de bouw is al begonnen. Dus alles komt wel goed.” Verder wil hij niet ingaan op de zorgen van de lokale partij.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Commentaar op nieuwe carwash bij Texaco in Halsteren | CarwashPro
Texaco Logo

Commentaar op nieuwe carwash bij Texaco in Halsteren

Lokale partij GPWB uit Bergen op Zoom heeft in een brief naar het college bezorgdheid geuit over de nieuwe carwash die wordt gebouwd bij Texaco De Schans in Halsteren. De partij is bang dat bezoekers van de carwash fietsers over het hoofd zouden kunnen zien. Ondernemer Rinus van Sabben is zich van geen kwaad bewust. “We hebben de vergunningen netjes op orde en de inrit naar de carwash is er inmiddels al.”

Toen bij zijn pand aan de Steenbergseweg een stuk grond vrij kwam, zag Van Sabben zijn kans. “Ik had al een tijdje plannen om een carwash te beginnen bij mijn Texaco-station.” Verdere wasgelegenheden zijn er volgens hem niet in het dorp. Momenteel wordt hard gewerkt om de roll-over en wasboxen van Washtec rond juli te kunnen openen. Zijn waslocatie krijgt de naam Carwash De Schans.

Bouw al begonnen

De eigenaar wil verder nog kwijt dat hij geen problemen voorziet, nu hij zijn carwash bijna kan openen. “Het dubbelzijdige fietspad waar de politieke partij bezorgd om is, valt qua drukte nog wel mee. Veel mensen hebben een mening over van alles. De vergunningen zijn binnen, de bouw is al begonnen. Dus alles komt wel goed.” Verder wil hij niet ingaan op de zorgen van de lokale partij.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.