roll-over

Comfort Carwash opent binnenkort in Ede

Het Argos-station van ondernemer Sven van Ginkel in Barneveld is sinds kort uitgebreid met twee extra wasboxen van 3,20 hoog, speciaal voor hoge voertuigen als bussen. Tevens wil de uitbater nog dit jaar een nieuwe carwash openen in Ede. Hij opende onlangs ook al een wasgelegenheid in Nijkerk.

Bij zijn Argos-locatie vlakbij de op- en afrit van de A30 bij Barneveld-Zuid heeft hij twee roll-over machines. Daarnaast heeft hij dus recentelijk twee grote wasboxen geopend, meldt de Barneveldse Krant. Ter plekke kunnen klanten gebruikmaken van een actie, waarbij ze na tien keer tanken een keer gratis mogen wassen. Door die actie besparen klanten ongeveer drie eurocent per liter.

Ontzorgen

Onlangs opende Van Ginkel dus een wasgelegenheid in Nijkerk, terwijl hij dit jaar nog een extra carwash bouwt in Ede, onder de naam Comfort Carwash. Hij hoopt ook een graantje mee te kunnen pikken door de groei van Barneveld, waar hij begon met zijn onderneming.

Bij het Barneveldse wascentrum is altijd personeel aanwezig om waar nodig te assisteren. “Bij ons hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken, als je een kaartje hebt gekocht.” De klant hoeft volgens hem in principe niets te doen. Er is ook de mogelijkheid om de auto de roll-over in te laten rijden. Elke auto wordt voorgewassen en er zijn mensen aanwezig voor de klant.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Comfort Carwash opent binnenkort in Ede | CarwashPro
roll-over

Comfort Carwash opent binnenkort in Ede

Het Argos-station van ondernemer Sven van Ginkel in Barneveld is sinds kort uitgebreid met twee extra wasboxen van 3,20 hoog, speciaal voor hoge voertuigen als bussen. Tevens wil de uitbater nog dit jaar een nieuwe carwash openen in Ede. Hij opende onlangs ook al een wasgelegenheid in Nijkerk.

Bij zijn Argos-locatie vlakbij de op- en afrit van de A30 bij Barneveld-Zuid heeft hij twee roll-over machines. Daarnaast heeft hij dus recentelijk twee grote wasboxen geopend, meldt de Barneveldse Krant. Ter plekke kunnen klanten gebruikmaken van een actie, waarbij ze na tien keer tanken een keer gratis mogen wassen. Door die actie besparen klanten ongeveer drie eurocent per liter.

Ontzorgen

Onlangs opende Van Ginkel dus een wasgelegenheid in Nijkerk, terwijl hij dit jaar nog een extra carwash bouwt in Ede, onder de naam Comfort Carwash. Hij hoopt ook een graantje mee te kunnen pikken door de groei van Barneveld, waar hij begon met zijn onderneming.

Bij het Barneveldse wascentrum is altijd personeel aanwezig om waar nodig te assisteren. “Bij ons hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken, als je een kaartje hebt gekocht.” De klant hoeft volgens hem in principe niets te doen. Er is ook de mogelijkheid om de auto de roll-over in te laten rijden. Elke auto wordt voorgewassen en er zijn mensen aanwezig voor de klant.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.