Partner

Nieuwe rollover voor Volvo-dealer Ton van Kuyk Kennemerland

Met de nieuwe rollover kan het bedrijf gemakkelijk de eigen auto's wassen Foto: Ton van Kuyk Kennemerland

Volvo-dealer Ton van Kuyk Kennemerland in Beverwijk heeft recentelijk een belangrijke investering gedaan door een nieuwe rollover autowasinstallatie aan te schaffen. De uitstraling van de machine was voor de dealer een minder belangrijke factor. Hoe het wast daarentegen is wel van belang. “De rollover moet gewoon goed zijn werk doen.”

Servicemanager binnen het bedrijf Arno Buurman vertelt over de beweegredenen achter deze investering. De oude rollover was aan vervanging toe. En de nieuwe M’Wash 2 van EenzetCarwash/Istobal kan prima voorzien in de behoefte om eigen auto’s grondig te kunnen wassen. Dit zijn voornamelijk voertuigen van klanten die langskomen voor onderhoud of een reparatie. De dealer wast gemiddeld zo’n twintig auto’s per dag.

Bij de keuze voor de machine is vooral gekeken naar efficiëntie en kwaliteit. “De rollover moet gewoon goed zijn werk doen. Hoe het eruit ziet, is voor ons van ondergeschikt belang. Bij ons staat de machine achterin de werkplaats. Het is bedoeld voor onze eigen auto’s en niet voor commerciële wassingen.”

Velgenreiniger

De M’Wash 2 is uitgerust met velgenreiniger en extra hogedruk wielwas voor een optimaal resultaat van de wielen. Bovendien is de machine voorzien van een speciale hogedruk ‘vuilvrees’ voor de zijkant van het voertuig, zodat vuil extra goed verwijderd. Dit is veilig voor de lak.

Geen stilstand

Ook de exploitatiekosten en een stukje service vanuit de leverancier hebben een rol gespeeld in de keuze. “Wanneer er iets met de machine is, is het belangrijk dat het snel kan worden opgelost. Stilstand is sowieso niet prettig, helemaal niet in onze business. Daarnaast zijn de exploitatiekosten van belang. Hoe goed is de machine? Hoe lang gaat het mee? Wat moet eraan vervangen worden in de loop der jaren? Het is goed om daar bij stil te staan”, aldus Buurman.

De M’Wash 2 is uitgerust met velgenreiniger en extra hogedruk wielwas.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe rollover voor Volvo-dealer Ton van Kuyk Kennemerland | CarwashPro
Partner

Nieuwe rollover voor Volvo-dealer Ton van Kuyk Kennemerland

Met de nieuwe rollover kan het bedrijf gemakkelijk de eigen auto's wassen Foto: Ton van Kuyk Kennemerland

Volvo-dealer Ton van Kuyk Kennemerland in Beverwijk heeft recentelijk een belangrijke investering gedaan door een nieuwe rollover autowasinstallatie aan te schaffen. De uitstraling van de machine was voor de dealer een minder belangrijke factor. Hoe het wast daarentegen is wel van belang. “De rollover moet gewoon goed zijn werk doen.”

Servicemanager binnen het bedrijf Arno Buurman vertelt over de beweegredenen achter deze investering. De oude rollover was aan vervanging toe. En de nieuwe M’Wash 2 van EenzetCarwash/Istobal kan prima voorzien in de behoefte om eigen auto’s grondig te kunnen wassen. Dit zijn voornamelijk voertuigen van klanten die langskomen voor onderhoud of een reparatie. De dealer wast gemiddeld zo’n twintig auto’s per dag.

Bij de keuze voor de machine is vooral gekeken naar efficiëntie en kwaliteit. “De rollover moet gewoon goed zijn werk doen. Hoe het eruit ziet, is voor ons van ondergeschikt belang. Bij ons staat de machine achterin de werkplaats. Het is bedoeld voor onze eigen auto’s en niet voor commerciële wassingen.”

Velgenreiniger

De M’Wash 2 is uitgerust met velgenreiniger en extra hogedruk wielwas voor een optimaal resultaat van de wielen. Bovendien is de machine voorzien van een speciale hogedruk ‘vuilvrees’ voor de zijkant van het voertuig, zodat vuil extra goed verwijderd. Dit is veilig voor de lak.

Geen stilstand

Ook de exploitatiekosten en een stukje service vanuit de leverancier hebben een rol gespeeld in de keuze. “Wanneer er iets met de machine is, is het belangrijk dat het snel kan worden opgelost. Stilstand is sowieso niet prettig, helemaal niet in onze business. Daarnaast zijn de exploitatiekosten van belang. Hoe goed is de machine? Hoe lang gaat het mee? Wat moet eraan vervangen worden in de loop der jaren? Het is goed om daar bij stil te staan”, aldus Buurman.

De M’Wash 2 is uitgerust met velgenreiniger en extra hogedruk wielwas.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.