Vernieuwde wasstraat

iClean Naarden definitief omgekleurd naar Claro Carwash

De wasstraat is vernieuwd Foto: Claro Carwash

iClean Carwash Naarden is definitief omgegaan naar Claro Carwash. Na de overname in januari 2023 door de carwashgroep was het tijd om volledig om te kleuren naar het nieuwe carwashmerk. Niet alleen is het pand voorzien van nieuwe signing met naam en logo. Ook is de machine in de wasstraat aangepast.

Er waren al zes locaties omgekleurd naar het nieuwe merk Claro Carwash. En iClean Naarden was nu aan de beurt. “Al onze carwashes gaan uiteindelijk om naar ons merk. Maar dat doen we heel geleidelijk”, zegt Dennis Kok van Claro Carwash, operationeel directeur voor Zuid-Nederland.

Aanpassingen

Claro Carwash Naarden is na twee weken verbouwing afgelopen weekend weer opengegaan. De Hanna-wasstraat is vervangen door een gereviseerde machine van Holz. Daaraan zijn vernieuwingen toegevoegd van Maurice Piket Techniek. Verder is de carwash nagenoeg hetzelfde gebleven.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Het pand is voorzien van nieuwe signing, met naam en logo.
De Hanna-wasstraat is vervangen door een gereviseerde machine van Holz.
Ook zijn er in de wasstraat vernieuwingen toegevoegd van Maurice Piket Techniek.
Bij Claro Carwash Naarden kan er nu gewassen worden.

Klanten hebben vanwege de verbouwing gemerkt dat ze tijdelijk geen gebruik konden maken van de wasstraat. Maar zullen nu bij de heropening merken dat ze minder lang hoeven te wachten op een wasbeurt, aldus het bedrijf. “Omdat we met de nieuwe machine sneller kunnen wassen.”

Naast de kettingwasstraat heeft deze locatie een dog wash, een overdekt stofzuigplein, een car repair voor kleine schadeafhandelingen en een grote poetsafdeling.

Een mooi effect in de nieuwe wasstraat.
Alle overgenomen carwashes gaan uiteindelijk om naar Claro Carwash.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

iClean Naarden definitief omgekleurd naar Claro Carwash | CarwashPro
Vernieuwde wasstraat

iClean Naarden definitief omgekleurd naar Claro Carwash

De wasstraat is vernieuwd Foto: Claro Carwash

iClean Carwash Naarden is definitief omgegaan naar Claro Carwash. Na de overname in januari 2023 door de carwashgroep was het tijd om volledig om te kleuren naar het nieuwe carwashmerk. Niet alleen is het pand voorzien van nieuwe signing met naam en logo. Ook is de machine in de wasstraat aangepast.

Er waren al zes locaties omgekleurd naar het nieuwe merk Claro Carwash. En iClean Naarden was nu aan de beurt. “Al onze carwashes gaan uiteindelijk om naar ons merk. Maar dat doen we heel geleidelijk”, zegt Dennis Kok van Claro Carwash, operationeel directeur voor Zuid-Nederland.

Aanpassingen

Claro Carwash Naarden is na twee weken verbouwing afgelopen weekend weer opengegaan. De Hanna-wasstraat is vervangen door een gereviseerde machine van Holz. Daaraan zijn vernieuwingen toegevoegd van Maurice Piket Techniek. Verder is de carwash nagenoeg hetzelfde gebleven.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Het pand is voorzien van nieuwe signing, met naam en logo.
De Hanna-wasstraat is vervangen door een gereviseerde machine van Holz.
Ook zijn er in de wasstraat vernieuwingen toegevoegd van Maurice Piket Techniek.
Bij Claro Carwash Naarden kan er nu gewassen worden.

Klanten hebben vanwege de verbouwing gemerkt dat ze tijdelijk geen gebruik konden maken van de wasstraat. Maar zullen nu bij de heropening merken dat ze minder lang hoeven te wachten op een wasbeurt, aldus het bedrijf. “Omdat we met de nieuwe machine sneller kunnen wassen.”

Naast de kettingwasstraat heeft deze locatie een dog wash, een overdekt stofzuigplein, een car repair voor kleine schadeafhandelingen en een grote poetsafdeling.

Een mooi effect in de nieuwe wasstraat.
Alle overgenomen carwashes gaan uiteindelijk om naar Claro Carwash.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.