Goed doel

Wasstraat de Wasbeer zamelt geld in tijdens opening nieuwe rollover

Ondernemers Dave (links) en Wesley Santing reiken de cheque uit in hun wasstraat Foto: Facebook

Wasstraat de Wasbeer in Hoogeveen heeft tijdens de opening van de nieuwe rollover geld ingezameld voor Groot Verzet Tegen Kanker. In de wasstraat werd er een cheque ter waarde van 2.000 euro uitgereikt door eigenaren Dave en Wesley Santing.

Bij de opening van de nieuwe machine werden zakelijke klanten en relaties verzocht om geen cadeaus mee te nemen, maar wel een donatie te doen aan Groot Verzet Tegen Kanker. Uiteindelijk hebben de broers het bedrag aangevuld tot 2.000 euro. De cheque werd in ontvangst genomen door Geralda Wulff-Booij. Zij zal in september de Mont Ventoux beklimmen voor dit goede doel.

Het is niet de eerste keer dat De Wasbeer zich op deze manier inzet. Bij de opening van de wasstraat tien jaar geleden was een soortgelijke actie opgezet. De bijdrage ging destijds naar KiKa en het Nationaal MS Fonds.

Veel vraag

De nieuwe, verhoogde rollover is een machine van WashTec en kan wassen tot 3,10 meter. Het is de eerste rollover voor De Wasbeer, die naast een wasstraat ook wasboxen heeft. Voor de broers Santing is het een belangrijke toevoeging. “Een andere ondernemer met een rollover in Hoogeveen ging sluiten en heeft aan ons gevraagd of wij zijn klantenbestand wilden overnemen”, zegt Wesley. “Toen waren we al bezig met de uitbreiding, omdat we merken dat er veel vraag is naar het wassen van bussen. Helemaal nu er een PostNL pakketten depot bij ons aan de Buitenvaart is gekomen en er veel zzp’ers met bussen in de buurt zijn.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasstraat de Wasbeer zamelt geld in tijdens opening nieuwe rollover | CarwashPro
Goed doel

Wasstraat de Wasbeer zamelt geld in tijdens opening nieuwe rollover

Ondernemers Dave (links) en Wesley Santing reiken de cheque uit in hun wasstraat Foto: Facebook

Wasstraat de Wasbeer in Hoogeveen heeft tijdens de opening van de nieuwe rollover geld ingezameld voor Groot Verzet Tegen Kanker. In de wasstraat werd er een cheque ter waarde van 2.000 euro uitgereikt door eigenaren Dave en Wesley Santing.

Bij de opening van de nieuwe machine werden zakelijke klanten en relaties verzocht om geen cadeaus mee te nemen, maar wel een donatie te doen aan Groot Verzet Tegen Kanker. Uiteindelijk hebben de broers het bedrag aangevuld tot 2.000 euro. De cheque werd in ontvangst genomen door Geralda Wulff-Booij. Zij zal in september de Mont Ventoux beklimmen voor dit goede doel.

Het is niet de eerste keer dat De Wasbeer zich op deze manier inzet. Bij de opening van de wasstraat tien jaar geleden was een soortgelijke actie opgezet. De bijdrage ging destijds naar KiKa en het Nationaal MS Fonds.

Veel vraag

De nieuwe, verhoogde rollover is een machine van WashTec en kan wassen tot 3,10 meter. Het is de eerste rollover voor De Wasbeer, die naast een wasstraat ook wasboxen heeft. Voor de broers Santing is het een belangrijke toevoeging. “Een andere ondernemer met een rollover in Hoogeveen ging sluiten en heeft aan ons gevraagd of wij zijn klantenbestand wilden overnemen”, zegt Wesley. “Toen waren we al bezig met de uitbreiding, omdat we merken dat er veel vraag is naar het wassen van bussen. Helemaal nu er een PostNL pakketten depot bij ons aan de Buitenvaart is gekomen en er veel zzp’ers met bussen in de buurt zijn.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.