Wasstraat

Wasstraat De Walvis gedwongen weg uit Delft

Gebruikt

De wasstraat van De Walvis aan de Martinus Nijhofflaan in Delft moet binnenkort wijken voor nieuwbouw. Rond december sluit de wasstraat. Ondernemer Marcel van Veen is nog wel op zoek naar een andere locatie om een vestiging te starten. Binnen Delft heeft hij niets kunnen vinden. Het nabijgelegen tankstation van TinQ sluit ook. 

De Walvis huurde van TinQ de hal waarin de wasstraat staat. Vanaf het begin was al bekend dat de locatie naast de Hoven Passage zou verdwijnen. De termijn waarop dit zou gebeuren, was echter niet bekend. De laatste tijd is het volgens het lokale medium Delftopzondag hard gegaan. Door de werkzaamheden zijn de openingstijden van de locatie in Delft gewijzigd. Door de bouw is er soms geen water of elektra aanwezig. Dit tot ergernis van de eigenaar.

Acties

Tot het einde van het jaar zullen verschillende acties plaatsvinden. Iedere zondag kosten de wasprogramma’s slecht zes euro. Via de Facebook-pagina worden wassers op de hoogte gehouden. Waspassen worden vanwege de sluiting niet meer opgewaardeerd. De eigenaar van de wasstraat adviseert zijn klanten uit Delft om het wastegoed voor het einde van het jaar op te maken, of dit eventueel op één van de vijf andere locaties te doen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasstraat De Walvis gedwongen weg uit Delft | CarwashPro
Wasstraat

Wasstraat De Walvis gedwongen weg uit Delft

Gebruikt

De wasstraat van De Walvis aan de Martinus Nijhofflaan in Delft moet binnenkort wijken voor nieuwbouw. Rond december sluit de wasstraat. Ondernemer Marcel van Veen is nog wel op zoek naar een andere locatie om een vestiging te starten. Binnen Delft heeft hij niets kunnen vinden. Het nabijgelegen tankstation van TinQ sluit ook. 

De Walvis huurde van TinQ de hal waarin de wasstraat staat. Vanaf het begin was al bekend dat de locatie naast de Hoven Passage zou verdwijnen. De termijn waarop dit zou gebeuren, was echter niet bekend. De laatste tijd is het volgens het lokale medium Delftopzondag hard gegaan. Door de werkzaamheden zijn de openingstijden van de locatie in Delft gewijzigd. Door de bouw is er soms geen water of elektra aanwezig. Dit tot ergernis van de eigenaar.

Acties

Tot het einde van het jaar zullen verschillende acties plaatsvinden. Iedere zondag kosten de wasprogramma’s slecht zes euro. Via de Facebook-pagina worden wassers op de hoogte gehouden. Waspassen worden vanwege de sluiting niet meer opgewaardeerd. De eigenaar van de wasstraat adviseert zijn klanten uit Delft om het wastegoed voor het einde van het jaar op te maken, of dit eventueel op één van de vijf andere locaties te doen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.