Bovag

Bedrijfsadvies voor Bovag-leden

Gebruikt

Bovag komt met een nieuwe service; Bovag Bedrijfsadvies. Een netwerk van ondernemers, oud-ondernemers en experts uit de mobiliteitsbranche zet zijn ervaring en kennis in om leden van de brancheorganisatie te ondersteunen bij verschillende keuzes in hun bedrijfsvoering. Voor iedere branche die Bovag vertegenwoordigd, moeten experts beschikbaar komen. Dat geldt dus ook voor de carwash- en tankstationsector.

Op het gebied van strategie, investeringen, overnames, nieuwbouw, verkopen of reorganiseren, kan vanaf heden informatie ingewonnen worden bij Bovag Bedrijfsadvies. Bij deze dienst helpen ondernemers met veel praktijkervaring in hun specifieke branche elkaar. Het is een soort klankbord dat echt moet begrijpen waar ondernemers hulp bij nodig hebben. “Een ochtend sparren over strategie, financiële vragen, interim management of coaching bij wat specifieke vraagstukken. De bedrijfsadviseurs komen met advies op maat uit hun eigen ervaringen en uit de praktijk.”

Laagdrempelig

De speciale adviseurs zijn voor iedere branche aangetrokken die Bovag vertegenwoordigd. Ze kennen de problemen in de soms lastige verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Daarnaast weten ze hoe importeurs, fabrikanten en de banken denken. De nieuwe service moet laagdrempelig zijn. Aan een kennismakingsgesprek zijn daarom geen kosten verbonden. De adviseur en ondernemer kijken daarna samen naar de advies- of coachingsvorm en spreken samen een tarief af. Hoofdmoot moet zijn dat de adviseur gericht is op het resultaat en niet op het schrijven van uren.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bedrijfsadvies voor Bovag-leden | CarwashPro
Bovag

Bedrijfsadvies voor Bovag-leden

Gebruikt

Bovag komt met een nieuwe service; Bovag Bedrijfsadvies. Een netwerk van ondernemers, oud-ondernemers en experts uit de mobiliteitsbranche zet zijn ervaring en kennis in om leden van de brancheorganisatie te ondersteunen bij verschillende keuzes in hun bedrijfsvoering. Voor iedere branche die Bovag vertegenwoordigd, moeten experts beschikbaar komen. Dat geldt dus ook voor de carwash- en tankstationsector.

Op het gebied van strategie, investeringen, overnames, nieuwbouw, verkopen of reorganiseren, kan vanaf heden informatie ingewonnen worden bij Bovag Bedrijfsadvies. Bij deze dienst helpen ondernemers met veel praktijkervaring in hun specifieke branche elkaar. Het is een soort klankbord dat echt moet begrijpen waar ondernemers hulp bij nodig hebben. “Een ochtend sparren over strategie, financiële vragen, interim management of coaching bij wat specifieke vraagstukken. De bedrijfsadviseurs komen met advies op maat uit hun eigen ervaringen en uit de praktijk.”

Laagdrempelig

De speciale adviseurs zijn voor iedere branche aangetrokken die Bovag vertegenwoordigd. Ze kennen de problemen in de soms lastige verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Daarnaast weten ze hoe importeurs, fabrikanten en de banken denken. De nieuwe service moet laagdrempelig zijn. Aan een kennismakingsgesprek zijn daarom geen kosten verbonden. De adviseur en ondernemer kijken daarna samen naar de advies- of coachingsvorm en spreken samen een tarief af. Hoofdmoot moet zijn dat de adviseur gericht is op het resultaat en niet op het schrijven van uren.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.