kerst carwash

Hevige sneeuwval zorgt voor bezoekersrecord carwash

De hevige sneeuwval in Amerika van afgelopen periode brengt niet alleen maar ellende met zich mee. Enkele carwashes melden dat ze de beste periode tot nu toe hebben gehad als gevolg van de extreme weersomstandigheden. H2 Turbo carwash heeft zelfs een record aantal auto’s gewassen in het eerste weekend van januari.

Volgens Wect, een Amerikaans tv-station, hoopt de eigenaar van de wasgelegenheid, Andy Lazzaro dat het weer nog even blijft zoals het is. IJs, sneeuw en vooral het vele strooizout dat gebruikt wordt om de wegen begaanbaar te houden, zorgen voor records in de carwash. Meer dan drie keer de normale hoeveelheid auto’s werden in het eerste januari weekend gewassen.

Bovag

Brancheorganisatie Bovag speelt al langer in op de winterperiode met de WinterWasWeken. Zeker in de winter is het wassen van auto’s aan te raden volgens hen. Tom Huyskens liet eerder weten aan CarwashPro dat het strooizout funest is voor bijvoorbeeld de onderkant van een auto. Het wassen van een bodem, dat vaak bij duurdere programma’s gebeurt in wasstraten is dan ook ten zeerste aan te raden. Volgens hem kunnen bij moderne auto’s sensoren slecht reageren wanneer ze zeer vies zijn.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hevige sneeuwval zorgt voor bezoekersrecord carwash | CarwashPro
kerst carwash

Hevige sneeuwval zorgt voor bezoekersrecord carwash

De hevige sneeuwval in Amerika van afgelopen periode brengt niet alleen maar ellende met zich mee. Enkele carwashes melden dat ze de beste periode tot nu toe hebben gehad als gevolg van de extreme weersomstandigheden. H2 Turbo carwash heeft zelfs een record aantal auto’s gewassen in het eerste weekend van januari.

Volgens Wect, een Amerikaans tv-station, hoopt de eigenaar van de wasgelegenheid, Andy Lazzaro dat het weer nog even blijft zoals het is. IJs, sneeuw en vooral het vele strooizout dat gebruikt wordt om de wegen begaanbaar te houden, zorgen voor records in de carwash. Meer dan drie keer de normale hoeveelheid auto’s werden in het eerste januari weekend gewassen.

Bovag

Brancheorganisatie Bovag speelt al langer in op de winterperiode met de WinterWasWeken. Zeker in de winter is het wassen van auto’s aan te raden volgens hen. Tom Huyskens liet eerder weten aan CarwashPro dat het strooizout funest is voor bijvoorbeeld de onderkant van een auto. Het wassen van een bodem, dat vaak bij duurdere programma’s gebeurt in wasstraten is dan ook ten zeerste aan te raden. Volgens hem kunnen bij moderne auto’s sensoren slecht reageren wanneer ze zeer vies zijn.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.