Hello Carwash officieel geopend

eigen werk (FvdV)

Sinds deze week is Hello Carwash officieel geopend en kunnen bezoekers hun auto’s wassen in het 4.000 vierkante meter tellende pand. De wasgelegenheid is berekend op 200 auto’s per uur. Sinds afgelopen woensdag is de carwash open voor particulieren. De dagen ervoor werden benut om het personeel te instrueren.

Hello Carwash beschikt over een dubbele elektrische wasstraat met een lengte van circa 60 meter per baan. Een van de wasstraten heeft in het verlengde hiervan een 50 meter lange interieurbaan. Daarnaast is er een stofzuigplein geplaatst waar 26 auto’s terechtkunnen.

In eerste instantie was het de bedoeling dat het bedrijf in februari zijn deuren opende. Dat is helaas niet gelukt. Bedrijfsleider Rick Piepers liet in een eerder interview met CarwashPro weten dat het hier om een streefdatum ging: “We geven expres geen exacte datum, omdat we zeker willen zijn dat de wasstraat naar volle tevredenheid draait. Alles moet het doen als de eerste klanten komen en daarom wordt alles uitgebreid getest. De apparatuur is van DICO en is het nieuwste van het nieuwste. We hebben nauw contact met de Duitse fabrikant en kunnen aanpassingen en verbeteringen in het ontwerp van de machines snel doorvoeren. Een ‘proeftuin’ heeft misschien een negatieve lading, maar dat is het in dit geval niet. In Hello Carwash wordt alleen met apparatuur die zichzelf allang bewezen heeft, gewerkt. Als er vanuit Duitsland een nieuwe ontwikkeling voordoet, gaan we die hier wel als eerste implementeren. In die zin kun je Hello Carwash als een soort proefopstelling beschouwen.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.