Waarom carwashes onmisbaar zijn voor de petrolbranche

Ondernemer Jan Paul Kerkhof zet flink in op zijn carwash en is ook volop bezig met het uitbreiden van zijn tankstation. Vanaf de tweede helft van het jaar voorziet hij zijn tankstation van een groot laadplein. Onlangs opende het station aan de Binckhorstlaan in Den Haag al een waterstofvulpunt. In de uitzending van TankPro TV vertelde de ondernemer hoe hij inspeelt op nieuwe brandstoffen en op carwash. Bekijk het interview hieronder terug. 

De uitzendingen vinden tweemaal per maand op woensdagmiddag plaats vanuit de studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. De volgende uitzending staat gepland op woensdag 22 juli om 16.00 uur.


Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waarom carwashes onmisbaar zijn voor de petrolbranche | CarwashPro