GP Groot rondt omkleuring van Texaco naar Total af

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft alle bemande tankstations omgebouwd van het Texaco-merk naar de kleuren van Total. Het gaat in totaal om zeventien locaties. In maart 2020 werd de samenwerkingsovereenkomst met Total getekend. Vijf maanden later zijn alle bemande GP Groot-tankstations van Texaco naar Total omgekleurd. Negen Firezone-locaties en zeven overige Texaco-stations zijn door GP Groot in de kleuren van Argos gezet.

Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel, is blij dat de verbouwing zo vlot verlopen is. “Alle stations in één maand tijd omkleuren is een hele prestatie waar we trots op zijn. De tankstations hebben een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Om dit te vieren én onze klanten kennis te laten maken met het Total-merk organiseren we de feestelijke actie “Win met Total”.

Keuze voor Total

Het Noord-Hollandse bedrijf voerde sinds de jaren zeventig het Texaco-merk. Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot haar strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen. Talsma: “Voor de bemande locaties waren we op zoek naar een absoluut A-merk dat actief is op het gebied van alternatieve brandstoffen. Total voldoet volledig aan dit profiel en sluit qua ambities en manier van werken zeer goed aan bij GP Groot.”

Tijdens de actieperiode maken klanten onder meer kans op carwashtegoeden, fietspakketten en waardebonnen. Klanten ontvangen tijdens de actieperiode dubbele Total Clubpunten. Total Club is het spaarprogramma van Total, waarmee voor cadeaus, brandstof en wasprogramma’s kan worden gespaard.

GP Groot: Argos, Total en NXT

GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, Total en NXT worden bijna zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GP Groot rondt omkleuring van Texaco naar Total af | CarwashPro

GP Groot rondt omkleuring van Texaco naar Total af

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft alle bemande tankstations omgebouwd van het Texaco-merk naar de kleuren van Total. Het gaat in totaal om zeventien locaties. In maart 2020 werd de samenwerkingsovereenkomst met Total getekend. Vijf maanden later zijn alle bemande GP Groot-tankstations van Texaco naar Total omgekleurd. Negen Firezone-locaties en zeven overige Texaco-stations zijn door GP Groot in de kleuren van Argos gezet.

Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel, is blij dat de verbouwing zo vlot verlopen is. “Alle stations in één maand tijd omkleuren is een hele prestatie waar we trots op zijn. De tankstations hebben een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Om dit te vieren én onze klanten kennis te laten maken met het Total-merk organiseren we de feestelijke actie “Win met Total”.

Keuze voor Total

Het Noord-Hollandse bedrijf voerde sinds de jaren zeventig het Texaco-merk. Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot haar strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen. Talsma: “Voor de bemande locaties waren we op zoek naar een absoluut A-merk dat actief is op het gebied van alternatieve brandstoffen. Total voldoet volledig aan dit profiel en sluit qua ambities en manier van werken zeer goed aan bij GP Groot.”

Tijdens de actieperiode maken klanten onder meer kans op carwashtegoeden, fietspakketten en waardebonnen. Klanten ontvangen tijdens de actieperiode dubbele Total Clubpunten. Total Club is het spaarprogramma van Total, waarmee voor cadeaus, brandstof en wasprogramma’s kan worden gespaard.

GP Groot: Argos, Total en NXT

GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, Total en NXT worden bijna zestig bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.