Eerste installatie van DiBO’s Washvision in Rusland

Het Russische carwashbedrijf Clean 24 heeft onlangs wasboxen gerealiseerd in het Russische Novgorod. Het gaat om een uitbreiding van een bestaande 8-delige DiBO carwash, waar op dezelfde locatie een gloednieuwe DiBO Washvision self-carwash met twee overdekte wasplaatsen werd bij geplaatst. Dit is de eerste DiBO Washvision installatie in Rusland.

De technische installatie en het gebouw werden geleverd door DiBO en ter plaatse geïnstalleerd door dealer Clean 24. Kenmerkend voor de Washvision is dat het intelligente sturingssysteem en de bediening in de steunkolommen verwerkt zitten, net als de apparatuur voor de verschillende wasprogramma’s. Op deze manier hoeft er dus geen afzonderlijke technische ruimte voorzien te worden.

Er zijn zeven wasprogramma’s beschikbaar, waaronder het DiBO high foaming schuimsysteem. Hierbij wordt via een schuimborstel een zeer luchtig en goed hechtend schuim op de wagen aangebracht, voor een schoon wasresultaat. Verder kunnen klanten er kiezen uit: borstelwas, ontvetter, onderkant chassis, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water.

Geen vorstproblemen

Dankzij vloerverwarming, een gesloten heet water vorstbeveiligingssysteem (gescheiden per box) en verwarmde kolommen kan er ook bij vriestemperaturen gewassen worden. Geen overbodige luxe voor een plaats waar in de winterperiode het kwik niet of nauwelijks boven het vriespunt uit komt.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste installatie van DiBO’s Washvision in Rusland | CarwashPro

Eerste installatie van DiBO’s Washvision in Rusland

Het Russische carwashbedrijf Clean 24 heeft onlangs wasboxen gerealiseerd in het Russische Novgorod. Het gaat om een uitbreiding van een bestaande 8-delige DiBO carwash, waar op dezelfde locatie een gloednieuwe DiBO Washvision self-carwash met twee overdekte wasplaatsen werd bij geplaatst. Dit is de eerste DiBO Washvision installatie in Rusland.

De technische installatie en het gebouw werden geleverd door DiBO en ter plaatse geïnstalleerd door dealer Clean 24. Kenmerkend voor de Washvision is dat het intelligente sturingssysteem en de bediening in de steunkolommen verwerkt zitten, net als de apparatuur voor de verschillende wasprogramma’s. Op deze manier hoeft er dus geen afzonderlijke technische ruimte voorzien te worden.

Er zijn zeven wasprogramma’s beschikbaar, waaronder het DiBO high foaming schuimsysteem. Hierbij wordt via een schuimborstel een zeer luchtig en goed hechtend schuim op de wagen aangebracht, voor een schoon wasresultaat. Verder kunnen klanten er kiezen uit: borstelwas, ontvetter, onderkant chassis, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water.

Geen vorstproblemen

Dankzij vloerverwarming, een gesloten heet water vorstbeveiligingssysteem (gescheiden per box) en verwarmde kolommen kan er ook bij vriestemperaturen gewassen worden. Geen overbodige luxe voor een plaats waar in de winterperiode het kwik niet of nauwelijks boven het vriespunt uit komt.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.