Esso

Vissers Energy Group voegt Esso in Echt toe aan netwerk

Het Esso-tankstation plus carwash en shop in het Limburgse Echt is toegevoegd aan het netwerk van Vissers Energy Group. De locatie aan de Zuiderpoort wordt sinds anderhalve maand geëxploiteerd door het brandstofbedrijf uit Horst.

Het Limburgse Vissers Energy Group leverde voor de overname van het Esso-tankstation al de brandstoffen aan de benzinepomp. Sinds de overname eind december is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de shop. De winkel in Echt werd verbouwd tot Delimore-locatie, een van de foodconcepten van Vissers Energy Group.

Op het voorterrein van het Limburgse tankstation zijn de brandstoffen Euro 95, Diesel, Supreme 98, Esso Diesel Blue, LPG en AdBlue te verkrijgen. Het brandstofbedrijf Vissers Energy Group heeft in de Benelux meer dan 850 locaties. Bij meer dan de helft van die stations kunnen klanten ook hun auto laten wassen. De carwash in Echt heette al Vissers Carwash.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy Group voegt Esso in Echt toe aan netwerk | CarwashPro
Esso

Vissers Energy Group voegt Esso in Echt toe aan netwerk

Het Esso-tankstation plus carwash en shop in het Limburgse Echt is toegevoegd aan het netwerk van Vissers Energy Group. De locatie aan de Zuiderpoort wordt sinds anderhalve maand geëxploiteerd door het brandstofbedrijf uit Horst.

Het Limburgse Vissers Energy Group leverde voor de overname van het Esso-tankstation al de brandstoffen aan de benzinepomp. Sinds de overname eind december is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de shop. De winkel in Echt werd verbouwd tot Delimore-locatie, een van de foodconcepten van Vissers Energy Group.

Op het voorterrein van het Limburgse tankstation zijn de brandstoffen Euro 95, Diesel, Supreme 98, Esso Diesel Blue, LPG en AdBlue te verkrijgen. Het brandstofbedrijf Vissers Energy Group heeft in de Benelux meer dan 850 locaties. Bij meer dan de helft van die stations kunnen klanten ook hun auto laten wassen. De carwash in Echt heette al Vissers Carwash.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.