CarwashProTV: Welke lopende banden zijn geschikt voor de carwash? 

Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech weet alles van lopende banden. Dit bedrijf realiseerde recent een paar mooie banen bij carwashes in Nederland. Claassen geeft in CarwashProTV uitleg over de techniek die hierbij komt kijken. Ook in de uitzending: tankstation en carwash Autoradam in Almere opende recent een lunchroom. Directeur Ruud van der Jagt praat ons bij over het concept genaamd Van Zuyderzee. 

Het tankstation Autoradam Veluwedreef opende kort geleden een gloednieuwe lunchroom. Op de locatie in Almere kunnen klanten genieten van broodjes, luxe friet, wraps en bijvoorbeeld burgers. CarwashProTV draaide een reportage op locatie over het nieuwe concept. 

Aan tafel in de studio van CarwashProTV zit Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech. Transportbanden in de carwash zijn van groot belang en worden met veel nauwkeurigheid gemaakt. Dat gebeurt onder andere bij Ammeraal Beltech. Recent zijn er mooie projecten opgeleverd zoals bij Loogman Rotterdam en Clean=Clean in Barendrecht. Ook wordt er gebouwd bij het megacomplex van Mr. Wash in het Duitse Bonn. Claassen legt uit wat er komt kijken bij de keuze voor en installatie van rolbanden. 

Kijken!

Kijk woensdagmiddag 10 maart om 16.00 uur live naar de uitzending. Daarna is CarwashProTV op elk gewenst moment terug te kijken.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Welke lopende banden zijn geschikt voor de carwash? | CarwashPro

CarwashProTV: Welke lopende banden zijn geschikt voor de carwash? 

Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech weet alles van lopende banden. Dit bedrijf realiseerde recent een paar mooie banen bij carwashes in Nederland. Claassen geeft in CarwashProTV uitleg over de techniek die hierbij komt kijken. Ook in de uitzending: tankstation en carwash Autoradam in Almere opende recent een lunchroom. Directeur Ruud van der Jagt praat ons bij over het concept genaamd Van Zuyderzee. 

Het tankstation Autoradam Veluwedreef opende kort geleden een gloednieuwe lunchroom. Op de locatie in Almere kunnen klanten genieten van broodjes, luxe friet, wraps en bijvoorbeeld burgers. CarwashProTV draaide een reportage op locatie over het nieuwe concept. 

Aan tafel in de studio van CarwashProTV zit Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech. Transportbanden in de carwash zijn van groot belang en worden met veel nauwkeurigheid gemaakt. Dat gebeurt onder andere bij Ammeraal Beltech. Recent zijn er mooie projecten opgeleverd zoals bij Loogman Rotterdam en Clean=Clean in Barendrecht. Ook wordt er gebouwd bij het megacomplex van Mr. Wash in het Duitse Bonn. Claassen legt uit wat er komt kijken bij de keuze voor en installatie van rolbanden. 

Kijken!

Kijk woensdagmiddag 10 maart om 16.00 uur live naar de uitzending. Daarna is CarwashProTV op elk gewenst moment terug te kijken.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.