CarwashProTV: Zo grijpen Washin7 en Smarter Nozzle Europe de aandacht

Washin7 in Venlo is sinds kort geopend. Dit waspaleis heeft een kettingbaan van 65 meter, een interieurbaan en een poetsstraat. “Je hebt heel veel traffic nodig om de investeringen in Venlo te rechtvaardigen”, vertelt Frank Vekemans in CarwashProTV. Zonder aandacht van de klant ben je nergens, Vekemans wil de aandacht grijpen met kwaliteit. In de uitzending van woensdag 24 maart is ook Pascal van Nisselroy van Smarter Nozzle Europe te gast om te praten over hoe je de aandacht van klanten kan vangen, hij doet dat met schermen waar je tijdens een tankbeurt niet omheen kan.

De uitzending van Carwash- en TankProTV is woensdag 24 maart om 16.00 hieronder live te kijken. Daarna kan je het programma op elk gewenst moment terugkijken.

Pascal van Nisselroy schuift aan in de studio om te vertellen over zijn bedrijf Smarter Nozzle Europe. De onderneming maakt zogenaamde iNozzles, vulpistolen met daarop een 5,5 inch digitaal amoled scherm gemonteerd. Volgens het bedrijf is de aandacht van de tankende automobilist een zekerheid. De luxe nozzle biedt dan ook enorm veel mogelijkheden. Hoe verliep de ontwikkeling van dit concept? Welke partijen zijn inmiddels aangesloten? En wat kunnen pomphouders met NozzleTV? Van Nisselroy geeft in de uitzending onder andere antwoord op deze vragen.

In een videoreportage krijgen we een tour van Frank Vekemans bij carwash Washin7 in Venlo. Deze vestiging is nu ruim twee maanden open en onderscheidt zich met een interieurstraat en poetsstraat.

Wil jij ook eens in de uitzending vertellen over de branche, neem dan contact op met de redactie.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Zo grijpen Washin7 en Smarter Nozzle Europe de aandacht | CarwashPro

CarwashProTV: Zo grijpen Washin7 en Smarter Nozzle Europe de aandacht

Washin7 in Venlo is sinds kort geopend. Dit waspaleis heeft een kettingbaan van 65 meter, een interieurbaan en een poetsstraat. “Je hebt heel veel traffic nodig om de investeringen in Venlo te rechtvaardigen”, vertelt Frank Vekemans in CarwashProTV. Zonder aandacht van de klant ben je nergens, Vekemans wil de aandacht grijpen met kwaliteit. In de uitzending van woensdag 24 maart is ook Pascal van Nisselroy van Smarter Nozzle Europe te gast om te praten over hoe je de aandacht van klanten kan vangen, hij doet dat met schermen waar je tijdens een tankbeurt niet omheen kan.

De uitzending van Carwash- en TankProTV is woensdag 24 maart om 16.00 hieronder live te kijken. Daarna kan je het programma op elk gewenst moment terugkijken.

Pascal van Nisselroy schuift aan in de studio om te vertellen over zijn bedrijf Smarter Nozzle Europe. De onderneming maakt zogenaamde iNozzles, vulpistolen met daarop een 5,5 inch digitaal amoled scherm gemonteerd. Volgens het bedrijf is de aandacht van de tankende automobilist een zekerheid. De luxe nozzle biedt dan ook enorm veel mogelijkheden. Hoe verliep de ontwikkeling van dit concept? Welke partijen zijn inmiddels aangesloten? En wat kunnen pomphouders met NozzleTV? Van Nisselroy geeft in de uitzending onder andere antwoord op deze vragen.

In een videoreportage krijgen we een tour van Frank Vekemans bij carwash Washin7 in Venlo. Deze vestiging is nu ruim twee maanden open en onderscheidt zich met een interieurstraat en poetsstraat.

Wil jij ook eens in de uitzending vertellen over de branche, neem dan contact op met de redactie.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.