Autopoetsbedrijf Car-Cleaners start met franchiseformule

Car-Cleaners is een toonaangevend bedrijf in autoschoonmaak op locatie. Het bedrijf wil landelijk de vleugels uitslaan en start een franchiseformule. Het doel is om in elke grote stad meerdere bussen te hebben rondrijden die op locatie auto’s schoonmaken. 

Car-Cleaners.nl is sinds 2010 actief en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Het klantenbestand van Car-Cleaners.nl telt ruim 6.000 namen en ze hebben partners in onder meer Athlon, Snappcar en Rabobank. “Toppers in autoreiniging aan huis”, dat is hoe de klanten Car-Cleaners.nl omschrijven.

Car-Cleaners.nl laat weten dat de vraag naar hun dienst op locatie alleen maar toeneemt. Om aan de vraag te kunnen voldoen is er daarom een franchiseformule opgetuigd en worden franchisenemers met een liefde voor autopoetsen gezocht. Het doel van de formule is om in iedere grote stand meerdere poetsers te hebben. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt naar eigen zeggen in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis aan huis.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autopoetsbedrijf Car-Cleaners start met franchiseformule | CarwashPro

Autopoetsbedrijf Car-Cleaners start met franchiseformule

Car-Cleaners is een toonaangevend bedrijf in autoschoonmaak op locatie. Het bedrijf wil landelijk de vleugels uitslaan en start een franchiseformule. Het doel is om in elke grote stad meerdere bussen te hebben rondrijden die op locatie auto’s schoonmaken. 

Car-Cleaners.nl is sinds 2010 actief en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een speler van formaat. Het klantenbestand van Car-Cleaners.nl telt ruim 6.000 namen en ze hebben partners in onder meer Athlon, Snappcar en Rabobank. “Toppers in autoreiniging aan huis”, dat is hoe de klanten Car-Cleaners.nl omschrijven.

Car-Cleaners.nl laat weten dat de vraag naar hun dienst op locatie alleen maar toeneemt. Om aan de vraag te kunnen voldoen is er daarom een franchiseformule opgetuigd en worden franchisenemers met een liefde voor autopoetsen gezocht. Het doel van de formule is om in iedere grote stand meerdere poetsers te hebben. De kracht van Car-Cleaners.nl ligt naar eigen zeggen in het vakmanschap. De combinatie van gekwalificeerde autopoetsers, autospuiters en automonteurs zorgt voor veel kennis aan huis.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.