Techniekbedrijf BKF betreedt Belgische markt

Foto: website BKF

Met de recente investering in een wasstraat nabij Luik betreedt BKF de Belgische markt. BKF produceert onder andere zelfbedieningswasstraten en rollovers in roestvrij staal. Het Poolse techniekbedrijf verving de oude technologie door nieuwe machines, waardoor de enigszins vervallen wasstraat weer modern en up to date is.

Volgens BKF begon het allemaal met een lokale investeerder, die eigenaar was van een contactloze, enigszins vervallen wasstraat in de Belgische stad Hannut. Samen met de lokale dealer van BKF werd een samenwerking opgezet om de carwash te moderniseren. BKF leverde alle benodigde hardware.
Om de kosten van het hele project te drukken heeft de investeerder enkele onderdelen van de oude wasstraat intact gelaten, zoals de ketel, enkele hogedrukpompen en motoren. Daarnaast werd ook het wateronthardings- en omgekeerde osmose-systeem overgenomen.

Populaire wasprogramma’s

“Al meer dan 30 jaar bouwen we aan positieve ervaringen voor onze zakenpartners en hun klanten. We willen dat ze plezier hebben in hun bedrijf”, zegt Piotr Andrzejewski, business development director van BKF. De gemoderniseerde wasstraat in Hannut biedt nieuwe, populaire wasprogramma’s zoals actief schuim of wassen met een borstel.

Makkelijk toegang

Voor de belegger was de grootste technologische verrassing het contrast tussen het oude en het nieuwe controlesysteem. Er is nu makkelijk toegang tot het afstandsbedieningspaneel en er zijn veel interessante functionaliteiten. Naast een update van de wastechniek kregen ook de wasbanen een update. Verder zijn de bedieningspanelen vervangen door nieuwe.

Verder uitbreiden

Met de renovatie van wasstraat Hannut betreedt BKF de Belgische markt. De ambities stoppen hier niet. “Onze carwashes zijn al aanwezig in 25 markten in Europa en Azië. De komende jaren zijn we van plan om ons aandeel op geselecteerde locaties te vergroten en verder uit te breiden.”


Foto’s: bkfcarwash.eu

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Techniekbedrijf BKF betreedt Belgische markt | CarwashPro

Techniekbedrijf BKF betreedt Belgische markt

Foto: website BKF

Met de recente investering in een wasstraat nabij Luik betreedt BKF de Belgische markt. BKF produceert onder andere zelfbedieningswasstraten en rollovers in roestvrij staal. Het Poolse techniekbedrijf verving de oude technologie door nieuwe machines, waardoor de enigszins vervallen wasstraat weer modern en up to date is.

Volgens BKF begon het allemaal met een lokale investeerder, die eigenaar was van een contactloze, enigszins vervallen wasstraat in de Belgische stad Hannut. Samen met de lokale dealer van BKF werd een samenwerking opgezet om de carwash te moderniseren. BKF leverde alle benodigde hardware.
Om de kosten van het hele project te drukken heeft de investeerder enkele onderdelen van de oude wasstraat intact gelaten, zoals de ketel, enkele hogedrukpompen en motoren. Daarnaast werd ook het wateronthardings- en omgekeerde osmose-systeem overgenomen.

Populaire wasprogramma’s

“Al meer dan 30 jaar bouwen we aan positieve ervaringen voor onze zakenpartners en hun klanten. We willen dat ze plezier hebben in hun bedrijf”, zegt Piotr Andrzejewski, business development director van BKF. De gemoderniseerde wasstraat in Hannut biedt nieuwe, populaire wasprogramma’s zoals actief schuim of wassen met een borstel.

Makkelijk toegang

Voor de belegger was de grootste technologische verrassing het contrast tussen het oude en het nieuwe controlesysteem. Er is nu makkelijk toegang tot het afstandsbedieningspaneel en er zijn veel interessante functionaliteiten. Naast een update van de wastechniek kregen ook de wasbanen een update. Verder zijn de bedieningspanelen vervangen door nieuwe.

Verder uitbreiden

Met de renovatie van wasstraat Hannut betreedt BKF de Belgische markt. De ambities stoppen hier niet. “Onze carwashes zijn al aanwezig in 25 markten in Europa en Azië. De komende jaren zijn we van plan om ons aandeel op geselecteerde locaties te vergroten en verder uit te breiden.”


Foto’s: bkfcarwash.eu

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.