Autorette Car Wash Systems Tankstation Zwart

Tankstation Zwart krijgt zestal nieuwe wasboxen

Drie bestaande wasboxen bij Tankstation Zwart worden gesloopt Foto's: John van Leeuwen

Het team van Autorette Car Wash Systems uit Helmond is met de aannemer begonnen met de sloop van de drie bestaande wasboxen bij Tankstation Zwart in Amsterdam. Daarna wordt gestart met de grondwerkzaamheden voor een zestal nieuwe wasboxen met plek voor techniek en opslag en daarboven vergader- en kantoorruimtes.

Autorette Car Wash Systems komt daarmee op vijftien wasboxen bij Tankstation Zwart. Ze zijn al 35 jaar leverancier van wasinstallaties aan de familie Zwart. “En dat zeg ik met trots”, aldus eigenaar John van Leeuwen van Autorette. Op dit moment zijn er twaalf wasboxen, waarvan er nu drie worden afgebroken. “Drie jaar geleden hebben we hier al negen nieuwe wasboxen gerealiseerd.”

Dezelfde stijl

De nieuwe wasboxen worden geplaatst in dezelfde stijl als de huidige wasboxen. De staalconstructie wordt verzinkt en gecoat in zwart. Met een oranje vloer en een oranje balk bovenin geeft het een herkenbare uitstraling. De tussenwanden zijn van gehard glas. De vloercoating wordt gedaan door Huijbregts Floorsystems.

Tankstation Zwart heeft naast wasboxen een eigen kettingwasstraat, stofzuigers, wasmachines voor textiel en een dog wash.

Autorette Car Wash Systems Tankstation Zwart
De nieuwe wasboxen worden geplaatst in dezelfde stijl als de huidige wasboxen.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Zwart krijgt zestal nieuwe wasboxen | CarwashPro
Autorette Car Wash Systems Tankstation Zwart

Tankstation Zwart krijgt zestal nieuwe wasboxen

Drie bestaande wasboxen bij Tankstation Zwart worden gesloopt Foto's: John van Leeuwen

Het team van Autorette Car Wash Systems uit Helmond is met de aannemer begonnen met de sloop van de drie bestaande wasboxen bij Tankstation Zwart in Amsterdam. Daarna wordt gestart met de grondwerkzaamheden voor een zestal nieuwe wasboxen met plek voor techniek en opslag en daarboven vergader- en kantoorruimtes.

Autorette Car Wash Systems komt daarmee op vijftien wasboxen bij Tankstation Zwart. Ze zijn al 35 jaar leverancier van wasinstallaties aan de familie Zwart. “En dat zeg ik met trots”, aldus eigenaar John van Leeuwen van Autorette. Op dit moment zijn er twaalf wasboxen, waarvan er nu drie worden afgebroken. “Drie jaar geleden hebben we hier al negen nieuwe wasboxen gerealiseerd.”

Dezelfde stijl

De nieuwe wasboxen worden geplaatst in dezelfde stijl als de huidige wasboxen. De staalconstructie wordt verzinkt en gecoat in zwart. Met een oranje vloer en een oranje balk bovenin geeft het een herkenbare uitstraling. De tussenwanden zijn van gehard glas. De vloercoating wordt gedaan door Huijbregts Floorsystems.

Tankstation Zwart heeft naast wasboxen een eigen kettingwasstraat, stofzuigers, wasmachines voor textiel en een dog wash.

Autorette Car Wash Systems Tankstation Zwart
De nieuwe wasboxen worden geplaatst in dezelfde stijl als de huidige wasboxen.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.