De Wasstraat De Meern in Utrecht omgetoverd tot ‘Kerst Experience’

De Wasstraat De Meern in Utrecht omgetoverd tot ‘Kerst Experience’

De Wasstraat De Meern in Utrecht toont zich tijdens de feestdagen in kerstsfeer. Foto: Wasstraat De Meern

De Wasstraat De Meern aan de Boteyken in Utrecht is door Hans Buys omgetoverd tot een, wat de carwashondernemer noemt, ‘onvervalste Kerst Experience’. Om tijdens de feestdagen extra klanten naar de wasstraat te trekken, zijn er ook nog meerdere promoties.

Buys heeft de wasstraat in De Meern tot en met 6 januari 2023 omgetoverd tot een sfeervol ‘winter wonderland’. “Van lampjes tot kerstbomen en van kerstmuziek tot warme koffie terwijl je wacht; aan alles hebben we in dit winterse paradijs gedacht”, licht de ondernemer toe. Om rond de feestdagen de medemens een hart onder de riem te steken en de Kerst Experience kracht bij te zetten, heeft Buys ook nog een actie op touw gezet. Zo wordt van elke wasbeurt die door bezoekers bij De Wasstraat De Meern wordt gedaan een euro gedoneerd aan Voedselbank Leidsche Rijn. “In 2021 was dit een enorm succes”, zegt Buys, “en dit jaar heeft het met de huidige inflatie en de energieprijzen een nog grotere betekenis. De minder bedeelden hebben het nu nóg harder nodig. Met de donaties aan de Voedselbank Leidsche Rijn van dit jaar hopen we mensen die het minder breed hebben mooie dagen te bezorgen.”

Kerstbomen

Ook heeft Buys een samenwerking gezocht met Pels Kerstbomen in Harmelen. “Alle bezoekers van de wasstraat krijgen een voucher waarmee ze twintig procent korting krijgen op een Nordmann-kerstboom”, aldus de ondernemer.

Lees meer:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Wasstraat De Meern in Utrecht omgetoverd tot ‘Kerst Experience’ | CarwashPro
De Wasstraat De Meern in Utrecht omgetoverd tot ‘Kerst Experience’

De Wasstraat De Meern in Utrecht omgetoverd tot ‘Kerst Experience’

De Wasstraat De Meern in Utrecht toont zich tijdens de feestdagen in kerstsfeer. Foto: Wasstraat De Meern

De Wasstraat De Meern aan de Boteyken in Utrecht is door Hans Buys omgetoverd tot een, wat de carwashondernemer noemt, ‘onvervalste Kerst Experience’. Om tijdens de feestdagen extra klanten naar de wasstraat te trekken, zijn er ook nog meerdere promoties.

Buys heeft de wasstraat in De Meern tot en met 6 januari 2023 omgetoverd tot een sfeervol ‘winter wonderland’. “Van lampjes tot kerstbomen en van kerstmuziek tot warme koffie terwijl je wacht; aan alles hebben we in dit winterse paradijs gedacht”, licht de ondernemer toe. Om rond de feestdagen de medemens een hart onder de riem te steken en de Kerst Experience kracht bij te zetten, heeft Buys ook nog een actie op touw gezet. Zo wordt van elke wasbeurt die door bezoekers bij De Wasstraat De Meern wordt gedaan een euro gedoneerd aan Voedselbank Leidsche Rijn. “In 2021 was dit een enorm succes”, zegt Buys, “en dit jaar heeft het met de huidige inflatie en de energieprijzen een nog grotere betekenis. De minder bedeelden hebben het nu nóg harder nodig. Met de donaties aan de Voedselbank Leidsche Rijn van dit jaar hopen we mensen die het minder breed hebben mooie dagen te bezorgen.”

Kerstbomen

Ook heeft Buys een samenwerking gezocht met Pels Kerstbomen in Harmelen. “Alle bezoekers van de wasstraat krijgen een voucher waarmee ze twintig procent korting krijgen op een Nordmann-kerstboom”, aldus de ondernemer.

Lees meer:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.