carwash

Volop aandacht voor carwash in tweede editie TankPro Magazine

De tweede editie van TankPro Magazine verschijnt volgende maand. In dit tweede nummer vindt u een groot aantal artikelen die volledig in het teken staan van het thema carwash. In het nieuwe papieren magazine van TankPro en CarwashPro zijn verdiepende artikelen te lezen over de petrol- en carwashbranche. Deze uitgebreide verhalen verschijnen niet online. 

Als trouwe lezer van CarwashPro bieden we u kosteloos en eenmalig een gratis nummer aan van de tweede editie van dit nieuwe magazine. Zes keer per jaar ligt het nieuwe blad op de mat. De verhalen bieden een mooie aanvulling op de artikelen die op de websites van beide online vakbladen verschijnen.

Thema carwash

Zoals aangegeven staat de tweede editie in het teken van de carwash. Hoe haal je nog meer rendement uit je wasgelegenheid? We laten een groot aantal ondernemers aan het woord over dit thema. Verder staan de zes belangrijkste trends uit de brandstofmarkt centraal, gaat het over 24/7-opening van tankshops en kijken we naar grondvervuiling bij tankstations. Het gratis nummer is aan te vragen via deze link.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volop aandacht voor carwash in tweede editie TankPro Magazine | CarwashPro
carwash

Volop aandacht voor carwash in tweede editie TankPro Magazine

De tweede editie van TankPro Magazine verschijnt volgende maand. In dit tweede nummer vindt u een groot aantal artikelen die volledig in het teken staan van het thema carwash. In het nieuwe papieren magazine van TankPro en CarwashPro zijn verdiepende artikelen te lezen over de petrol- en carwashbranche. Deze uitgebreide verhalen verschijnen niet online. 

Als trouwe lezer van CarwashPro bieden we u kosteloos en eenmalig een gratis nummer aan van de tweede editie van dit nieuwe magazine. Zes keer per jaar ligt het nieuwe blad op de mat. De verhalen bieden een mooie aanvulling op de artikelen die op de websites van beide online vakbladen verschijnen.

Thema carwash

Zoals aangegeven staat de tweede editie in het teken van de carwash. Hoe haal je nog meer rendement uit je wasgelegenheid? We laten een groot aantal ondernemers aan het woord over dit thema. Verder staan de zes belangrijkste trends uit de brandstofmarkt centraal, gaat het over 24/7-opening van tankshops en kijken we naar grondvervuiling bij tankstations. Het gratis nummer is aan te vragen via deze link.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.