Voetbalclub komt wassen

Autobedrijf Zieleman stelt wasstraat beschikbaar voor het goede doel

S.V. Nieuwleusen kwam vorig jaar ook wassen bij Autobedrijf Zieleman Foto: Autobedrijf Zieleman

Bij Autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen wordt er op zaterdag 10 februari gewassen voor het goede doel. Het eerste elftal van voetbalclub S.V. Nieuwleusen maakt deze dag gebruik van de wasstraat om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes.

De handmatige voorwas wordt gedaan door de spelers van de voetbalclub. Daarna gaat de auto de wasstraat in. Naast autowassen biedt Autobedrijf Zieleman ook de mogelijkheid om kleine deukjes uit te laten deuken voor een voordelig tarief.

Twee goede doelen

De opbrengst gaat naar twee goede doelen. Zo is er een donatie voor de aanschaf van een duofiets voor zorgcentrum De Hulstkampen. En gaat er een deel naar Team D211, dat op 6 juni deelneemt aan de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autobedrijf Zieleman stelt wasstraat beschikbaar voor het goede doel | CarwashPro
Voetbalclub komt wassen

Autobedrijf Zieleman stelt wasstraat beschikbaar voor het goede doel

S.V. Nieuwleusen kwam vorig jaar ook wassen bij Autobedrijf Zieleman Foto: Autobedrijf Zieleman

Bij Autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen wordt er op zaterdag 10 februari gewassen voor het goede doel. Het eerste elftal van voetbalclub S.V. Nieuwleusen maakt deze dag gebruik van de wasstraat om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes.

De handmatige voorwas wordt gedaan door de spelers van de voetbalclub. Daarna gaat de auto de wasstraat in. Naast autowassen biedt Autobedrijf Zieleman ook de mogelijkheid om kleine deukjes uit te laten deuken voor een voordelig tarief.

Twee goede doelen

De opbrengst gaat naar twee goede doelen. Zo is er een donatie voor de aanschaf van een duofiets voor zorgcentrum De Hulstkampen. En gaat er een deel naar Team D211, dat op 6 juni deelneemt aan de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.