Stap voorwaarts

Samenwerking WashTec en Superoperator: ‘Autowasindustrie radicaal veranderen’

Vanuit deze samenwerking willen beide bedrijven het wereldwijde autowaslandschap transformeren Foto: Superoperator

WashTec en Superoperator, een pionier op het gebied van digitale autowasoplossingen, zijn een samenwerking aangegaan. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voorwaarts in de integratie van digitale ontwikkelingen in de autowasindustrie, zegt WashTec. 

“Het verbinden van het digitale platform van WashTec en de digitale mogelijkheden van Superoperator zal leiden tot oplossingen voor zowel operators als eindklanten”, zegt Sebastian Kutz, lid van de raad van bestuur van WashTec. “De synergie tussen de apparatuur en het digitale portfolio van WashTec en de digitale oplossingen van Superoperator is een game changer. Deze samenwerking sluit niet alleen aan bij onze visie om de industrie te leiden op het gebied van innovatie, maar zorgt er ook voor dat we waarde blijven bieden aan onze klanten over de hele wereld.”

Samensmelting

Erkki Aminoff, CEO van Superoperator: “Deze samenwerking met WashTec is meer dan een zakelijke onderneming; het is een samensmelting van expertise en innovatie. Ons digitale autowassysteem, dat zich heeft bewezen in Scandinavië en de VS, zal het wereldwijde autowaslandschap transformeren. Ik ben enthousiast om samen met WashTec te werken om deze technologie naar een breder publiek te brengen.”

Groter aantal wasbeurten

Het partnerschap omvat de digitale autowasoplossing van Superoperator, inclusief connectiviteitshardware en geavanceerde herkenningstechnologieën, met het uitgebreide wereldwijde bereik en de expertise van WashTec in de autowasindustrie. Deze samenwerking zal volgens beide bedrijven aanzienlijke voordelen opleveren, zoals een groter aantal wasbeurten, omzetgroei en een verbeterde klantervaring.

Er is een plan opgesteld om de teams en technologieën te integreren en lokale verkoopteams in verschillende landen op te zetten, waarbij de nadruk ligt op training, strategische co-selling initiatieven en gedeeld digitaal verkoopmateriaal. “Deze alliantie staat klaar om nieuwe normen te stellen in de autowasindustrie, waarbij we er beiden naar uitkijken om onze gecombineerde krachten te benutten om innovatie en klanttevredenheid te stimuleren”, aldus WashTec.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Samenwerking WashTec en Superoperator: ‘Autowasindustrie radicaal veranderen’ | CarwashPro
Stap voorwaarts

Samenwerking WashTec en Superoperator: ‘Autowasindustrie radicaal veranderen’

Vanuit deze samenwerking willen beide bedrijven het wereldwijde autowaslandschap transformeren Foto: Superoperator

WashTec en Superoperator, een pionier op het gebied van digitale autowasoplossingen, zijn een samenwerking aangegaan. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voorwaarts in de integratie van digitale ontwikkelingen in de autowasindustrie, zegt WashTec. 

“Het verbinden van het digitale platform van WashTec en de digitale mogelijkheden van Superoperator zal leiden tot oplossingen voor zowel operators als eindklanten”, zegt Sebastian Kutz, lid van de raad van bestuur van WashTec. “De synergie tussen de apparatuur en het digitale portfolio van WashTec en de digitale oplossingen van Superoperator is een game changer. Deze samenwerking sluit niet alleen aan bij onze visie om de industrie te leiden op het gebied van innovatie, maar zorgt er ook voor dat we waarde blijven bieden aan onze klanten over de hele wereld.”

Samensmelting

Erkki Aminoff, CEO van Superoperator: “Deze samenwerking met WashTec is meer dan een zakelijke onderneming; het is een samensmelting van expertise en innovatie. Ons digitale autowassysteem, dat zich heeft bewezen in Scandinavië en de VS, zal het wereldwijde autowaslandschap transformeren. Ik ben enthousiast om samen met WashTec te werken om deze technologie naar een breder publiek te brengen.”

Groter aantal wasbeurten

Het partnerschap omvat de digitale autowasoplossing van Superoperator, inclusief connectiviteitshardware en geavanceerde herkenningstechnologieën, met het uitgebreide wereldwijde bereik en de expertise van WashTec in de autowasindustrie. Deze samenwerking zal volgens beide bedrijven aanzienlijke voordelen opleveren, zoals een groter aantal wasbeurten, omzetgroei en een verbeterde klantervaring.

Er is een plan opgesteld om de teams en technologieën te integreren en lokale verkoopteams in verschillende landen op te zetten, waarbij de nadruk ligt op training, strategische co-selling initiatieven en gedeeld digitaal verkoopmateriaal. “Deze alliantie staat klaar om nieuwe normen te stellen in de autowasindustrie, waarbij we er beiden naar uitkijken om onze gecombineerde krachten te benutten om innovatie en klanttevredenheid te stimuleren”, aldus WashTec.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.