Nog een overname

Claro Carwash (Torqx) breidt de groep verder uit met Matz Carwash

Matz Carwash in Zutphen Foto: Claro Carwash

Claro Carwash, de carwashgroep van investeerder Torqx Capital Partners, heeft ook Matz Carwash van voormalig eigenaar Martin Kniest overgenomen. Het gaat om twee wasstraten in Deventer en Zutphen.

“Voor velen komt dit als een verrassing, maar voor Martin Kniest is het een proces dat al twee jaar geleden in gang is gezet”, zegt Claro Carwash in de aankondiging. Kniest draagt ‘in goed overleg en met trots’ het stokje definitief over. “Door onze prachtige documentaire ‘De Wasstraat’ heb ik ontdekt waar mijn ware passie en droom liggen: het verschil maken”, zegt hij. “Mijn doel is om dit verhaal door het hele land te laten klinken. Om bedrijven, instellingen en de overheid anders te laten denken over mensen met begeleidingsbehoefte en mensen die hun land hebben moeten verlaten vanwege oorlog of andere levensbedreigende situaties. Ik ben ervan overtuigd dat Claro ervoor zal zorgen dat de werkwijze en de passie voor mensen op een nog hoger niveau komen te liggen.”

Hein Castelijns, algemeen directeur van Claro Carwash, kijkt uit naar de nauwe samenwerking met het bestaande team. Hij benadrukt dat Claro vastbesloten is om het succes van Matz Carwash voort te zetten.

Vijftien wasstraten

Claro Carwash is de carwashgroep binnen het portfolio van Torqx Capital Partners en exploiteert momenteel vijftien wasstraten in Nederland. Het bedrijf kondigde vorige week nog de overname van XXL Carwash Muiden aan. Claro heeft de ambitie om de groep, in samenwerking met de carwashondernemers, verder uit te bouwen tot een ‘kampioen in de Benelux’.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.