Shell

‘Afslag Rilland’ beste Shell dealerstation in Nederland

Het tankstation van Wim van Gorsel in het Zeeuwse Rilland is verkozen tot beste Shell-dealerstation van Nederland in 2017. Shell ‘Afslag Rilland’ dingt nu mee naar de titel ‘beste Shell-station van de wereld’. Binnenkort wordt deze verkiezing in Dubai gehouden onder de winnaars van de 49 landen waar de oliemaatschappij actief is. Bij het station is sinds 2015 een wasgelegenheid aanwezig.

Vlak aan de snelweg A58 bij Rilland ligt het ruim opgezette Shell-station ‘Afslag Rilland’ van Wim van Gorsel. Het station was van vrijwel alle gemakken voorzien, behalve dan een carwash. Een tijd geleden besloot de ondernemer de daad bij het woord te voegen en liet hij een washal met lichtkoepel bouwen. Voor de start van de bouw is hij op zoek gegaan naar een goede partner om hem te ondersteunen met zijn carwash-activiteiten. Na een uitgebreid traject kwam hij uit bij leverancier WashTec.

Partnerschap

“Onze partner moest uiteraard een uitstekend en onderscheidend product leveren, dan is de eerste selectie snel gedaan”, zegt hij. Twee partijen bleven uiteindelijk over. De combinatie van een innovatief onderscheidend product en de ondersteuning van Washtec gaven volgens hem de doorslag. “Het mooie aan de huidige leverancier is dat ze alles zelf in huis hebben om ons te ondersteunen in het succesvol runnen van een wasgelegenheid. Van de projectbegeleiding tot en met de marketing.” Bij Shell Rilland kunnen klanten voor een flink gamma aan diensten terecht. Naast tanken kunnen de klanten er dus ook terecht voor een schone auto en een hapje eten. Op het station liggen regelmatig verse groenten en fruit van kwekers uit de omgeving.

Qua machine koos de Zeeuwse ondernemer voor de extra hoge SoftCare Pro Classic 29 met Drive-In systeem. Extra hoge en lange bestelwagens kunnen daarmee ook gewassen worden en klanten kunnen dankzij het systeem comfortabel en veiliger de auto wassen. “Tijdens bepaalde seizoenen ligt er veel klei op de weg, daarvoor heb ik speciaal een voorwasplaats gecreëerd met hoge druk voorwasunit”, vertelt hij. “Nu kunnen mijn klanten eerst de klodders klei wegspoelen voordat ze hun auto de carwash inrijden.”

Tec specs machine Shell Rilland:
· SoftCare Pro Classic
· Waterbesparende segmentgestuurde onderkantwasinstallatie
· 21-inch wielwasborstel met roterende hogedruk 16 bar
· Velgenchemie-innevelsysteem
· SofTecs wasmateriaal
· Washoogte 2.90m
· Insectenprogramma
· ShineTecs-Express Polishprogramma
· Externe dosseerpompen
· Drive-In terminal

Winnaar

Van Gorsel is blij dat zijn tankstation onlangs tot beste Shell-dealerstation is gekozen van 2017. Van Gorsel is heel blij met de uitslag. “Dit is de belangrijkste prijs in ons vakgebied. Het geeft aan hoe de klant ons bedrijf ervaart”, zegt hij. De exploitant prijst de bijzondere inspanning van zijn medewerkers. “We gaan dit zeker vieren met onze klanten en personeel.” Daarna wacht hem een reisje naar Dubai, Daar komen alle landenwinnaars binnenkort bij elkaar tijdens een globale meeting.

Shell beoordeelt jaarlijks in 49 landen ruim 16.000 eigen stations. Daarbij wordt gekeken naar tal van onderdelen en krijgt ieder tankstation vier keer per jaar onaangekondigd bezoek van een Australisch onderzoeksbureau. Klanttevredenheid speelt een grote rol bij de beoordeling waarbij ook onderdelen als het verkoopvolume, de netheid op en rond het station, de indeling van de shop, de reinheid van de toiletten, de bedrijfsvoering en de klantvriendelijkheid van de medewerkers worden meegewogen. Op nagenoeg alle meetpunten scoorde Shell Rilland het hoogst.

Lees ook: Ondernemer bestrijdt grensprobleem met carwash en personal touch

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Afslag Rilland’ beste Shell dealerstation in Nederland | CarwashPro
Shell

‘Afslag Rilland’ beste Shell dealerstation in Nederland

Het tankstation van Wim van Gorsel in het Zeeuwse Rilland is verkozen tot beste Shell-dealerstation van Nederland in 2017. Shell ‘Afslag Rilland’ dingt nu mee naar de titel ‘beste Shell-station van de wereld’. Binnenkort wordt deze verkiezing in Dubai gehouden onder de winnaars van de 49 landen waar de oliemaatschappij actief is. Bij het station is sinds 2015 een wasgelegenheid aanwezig.

Vlak aan de snelweg A58 bij Rilland ligt het ruim opgezette Shell-station ‘Afslag Rilland’ van Wim van Gorsel. Het station was van vrijwel alle gemakken voorzien, behalve dan een carwash. Een tijd geleden besloot de ondernemer de daad bij het woord te voegen en liet hij een washal met lichtkoepel bouwen. Voor de start van de bouw is hij op zoek gegaan naar een goede partner om hem te ondersteunen met zijn carwash-activiteiten. Na een uitgebreid traject kwam hij uit bij leverancier WashTec.

Partnerschap

“Onze partner moest uiteraard een uitstekend en onderscheidend product leveren, dan is de eerste selectie snel gedaan”, zegt hij. Twee partijen bleven uiteindelijk over. De combinatie van een innovatief onderscheidend product en de ondersteuning van Washtec gaven volgens hem de doorslag. “Het mooie aan de huidige leverancier is dat ze alles zelf in huis hebben om ons te ondersteunen in het succesvol runnen van een wasgelegenheid. Van de projectbegeleiding tot en met de marketing.” Bij Shell Rilland kunnen klanten voor een flink gamma aan diensten terecht. Naast tanken kunnen de klanten er dus ook terecht voor een schone auto en een hapje eten. Op het station liggen regelmatig verse groenten en fruit van kwekers uit de omgeving.

Qua machine koos de Zeeuwse ondernemer voor de extra hoge SoftCare Pro Classic 29 met Drive-In systeem. Extra hoge en lange bestelwagens kunnen daarmee ook gewassen worden en klanten kunnen dankzij het systeem comfortabel en veiliger de auto wassen. “Tijdens bepaalde seizoenen ligt er veel klei op de weg, daarvoor heb ik speciaal een voorwasplaats gecreëerd met hoge druk voorwasunit”, vertelt hij. “Nu kunnen mijn klanten eerst de klodders klei wegspoelen voordat ze hun auto de carwash inrijden.”

Tec specs machine Shell Rilland:
· SoftCare Pro Classic
· Waterbesparende segmentgestuurde onderkantwasinstallatie
· 21-inch wielwasborstel met roterende hogedruk 16 bar
· Velgenchemie-innevelsysteem
· SofTecs wasmateriaal
· Washoogte 2.90m
· Insectenprogramma
· ShineTecs-Express Polishprogramma
· Externe dosseerpompen
· Drive-In terminal

Winnaar

Van Gorsel is blij dat zijn tankstation onlangs tot beste Shell-dealerstation is gekozen van 2017. Van Gorsel is heel blij met de uitslag. “Dit is de belangrijkste prijs in ons vakgebied. Het geeft aan hoe de klant ons bedrijf ervaart”, zegt hij. De exploitant prijst de bijzondere inspanning van zijn medewerkers. “We gaan dit zeker vieren met onze klanten en personeel.” Daarna wacht hem een reisje naar Dubai, Daar komen alle landenwinnaars binnenkort bij elkaar tijdens een globale meeting.

Shell beoordeelt jaarlijks in 49 landen ruim 16.000 eigen stations. Daarbij wordt gekeken naar tal van onderdelen en krijgt ieder tankstation vier keer per jaar onaangekondigd bezoek van een Australisch onderzoeksbureau. Klanttevredenheid speelt een grote rol bij de beoordeling waarbij ook onderdelen als het verkoopvolume, de netheid op en rond het station, de indeling van de shop, de reinheid van de toiletten, de bedrijfsvoering en de klantvriendelijkheid van de medewerkers worden meegewogen. Op nagenoeg alle meetpunten scoorde Shell Rilland het hoogst.

Lees ook: Ondernemer bestrijdt grensprobleem met carwash en personal touch

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.