Carwash Druten, Marien Verhaaf

Carwash Druten wint Rabobank Talent Award

Ondernemer Marien Verhaaf heeft met zijn Carwash Druten de ‘Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018′ gewonnen. Tijdens een feestelijke avond waarbij zo’n 450 ondernemers uit de omgeving aanwezig waren werden drie awards uitgereikt waaronder dus de Talent Award. “Bedrijven die tussen de drie en vijf jaar bestaan maken kans op de prijs”, zegt een uitzinnige Verhaaf.

De Jury roemt de ondernemer in de beoordeling: ‘Marien Verhaaf heeft een heldere kijk op de markt en het lef gehad om in een economisch zware periode een moderne wasstraat op te zetten met behoorlijke investeringen. Het is een competitieve markt, maar Carwash Druten onderscheidt zich door visie op marketing, het initiëren van originele acties en samenwerking. Er wordt maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernomen met o.a. eigen watervoorziening en -zuivering.’ 

De ondernemer is onwijs blij met het winnen van de prijs. “We hadden het zeker niet gedacht. Op de avond liet de organisatie van alle drie de kanshebbers een speciale bedrijfsfilm zien, ook die van ons. Toen ik dat zag had ik niet verwacht dat we zouden winnen, ze waren allemaal heel erg mooi.” Voorafgaand aan de avond werd de ondernemer opgehaald voor een speciaal VIP diner. Aansluitend vond de uitreiking plaats op een lokale school. “Natuurlijk hoop je dat je wint, maar dit hadden we niet verwacht. Het is echt geweldig.” Na afloop stroomde de reacties binnen. “Ik ben onder de indruk van alle positieve reacties, vooral via Facebook kregen we er zoveel.”

Kras en win

Hij was zo blij met de gewonnen prijs dat hij besloot een speciale winactie op te zetten. “Wij hebben een super prijs en die geven we onze wassers graag ook.” Hij doelt daarbij op de krasactie die hij komende twee weken gaat houden. Hierbij wordt vier keer een jaar lang gratis wassen uitgedeeld. “Verder gaan we gratis wassingen geven en mooie kortingen en producten. Allemaal middels speciale kraskaarten.”


Lees ook: Carwash Druten: ‘Door een goede chemie kom je samen verder’

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Druten wint Rabobank Talent Award | CarwashPro
Carwash Druten, Marien Verhaaf

Carwash Druten wint Rabobank Talent Award

Ondernemer Marien Verhaaf heeft met zijn Carwash Druten de ‘Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018′ gewonnen. Tijdens een feestelijke avond waarbij zo’n 450 ondernemers uit de omgeving aanwezig waren werden drie awards uitgereikt waaronder dus de Talent Award. “Bedrijven die tussen de drie en vijf jaar bestaan maken kans op de prijs”, zegt een uitzinnige Verhaaf.

De Jury roemt de ondernemer in de beoordeling: ‘Marien Verhaaf heeft een heldere kijk op de markt en het lef gehad om in een economisch zware periode een moderne wasstraat op te zetten met behoorlijke investeringen. Het is een competitieve markt, maar Carwash Druten onderscheidt zich door visie op marketing, het initiëren van originele acties en samenwerking. Er wordt maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernomen met o.a. eigen watervoorziening en -zuivering.’ 

De ondernemer is onwijs blij met het winnen van de prijs. “We hadden het zeker niet gedacht. Op de avond liet de organisatie van alle drie de kanshebbers een speciale bedrijfsfilm zien, ook die van ons. Toen ik dat zag had ik niet verwacht dat we zouden winnen, ze waren allemaal heel erg mooi.” Voorafgaand aan de avond werd de ondernemer opgehaald voor een speciaal VIP diner. Aansluitend vond de uitreiking plaats op een lokale school. “Natuurlijk hoop je dat je wint, maar dit hadden we niet verwacht. Het is echt geweldig.” Na afloop stroomde de reacties binnen. “Ik ben onder de indruk van alle positieve reacties, vooral via Facebook kregen we er zoveel.”

Kras en win

Hij was zo blij met de gewonnen prijs dat hij besloot een speciale winactie op te zetten. “Wij hebben een super prijs en die geven we onze wassers graag ook.” Hij doelt daarbij op de krasactie die hij komende twee weken gaat houden. Hierbij wordt vier keer een jaar lang gratis wassen uitgedeeld. “Verder gaan we gratis wassingen geven en mooie kortingen en producten. Allemaal middels speciale kraskaarten.”


Lees ook: Carwash Druten: ‘Door een goede chemie kom je samen verder’

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.