Praag voorzien van self-carwash van DiBO met zeven wasprogramma’s

DiBO plaatste onlangs een self-carwash met zes overdekte wasplaatsen in Praag. De wasgelegenheid in de Tsjechische hoofdstad biedt gebruikers de mogelijkheid om uit zeven wasprogramma’s te kiezen. Er kan contactloos betaald worden via een systeem dat werkt met Near Field Communication (NFC).

De bedieningstotems en de technische installatie voor deze NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5) zijn door DiBO geleverd en geïnstalleerd door de Tsjechische dealer DiBO EAST. Deze partij stond ook in voor de realisatie van het gebouw.

De wasgelegenheid is in het midden voorzien van een technische ruimte waarin alle machines, toestellen en voorraadtanks gemonteerd zijn. De bedieningspanelen zijn gemaakt van inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

Schuim

Klanten kunnen kiezen uit zeven programma’s waaronder het DiBO high foaming schuimsysteem. Hierbij wordt via een schuimborstel een luchtig en goed hechtend schuim op de wagen aangebracht. Verder kunnen bezoekers opties als velgenreiniging, insectenverwijdering, shampoo, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water selecteren.

Dankzij een gesloten vorstbeveiligingssysteem kan er ook gewassen worden bij vriestemperaturen. Dat is geen overbodige luxe aangezien het kwik in Praag in de winter tot flink onder het vriespunt kan zakken.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Praag voorzien van self-carwash van DiBO met zeven wasprogramma’s | CarwashPro

Praag voorzien van self-carwash van DiBO met zeven wasprogramma’s

DiBO plaatste onlangs een self-carwash met zes overdekte wasplaatsen in Praag. De wasgelegenheid in de Tsjechische hoofdstad biedt gebruikers de mogelijkheid om uit zeven wasprogramma’s te kiezen. Er kan contactloos betaald worden via een systeem dat werkt met Near Field Communication (NFC).

De bedieningstotems en de technische installatie voor deze NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5) zijn door DiBO geleverd en geïnstalleerd door de Tsjechische dealer DiBO EAST. Deze partij stond ook in voor de realisatie van het gebouw.

De wasgelegenheid is in het midden voorzien van een technische ruimte waarin alle machines, toestellen en voorraadtanks gemonteerd zijn. De bedieningspanelen zijn gemaakt van inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

Schuim

Klanten kunnen kiezen uit zeven programma’s waaronder het DiBO high foaming schuimsysteem. Hierbij wordt via een schuimborstel een luchtig en goed hechtend schuim op de wagen aangebracht. Verder kunnen bezoekers opties als velgenreiniging, insectenverwijdering, shampoo, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose water selecteren.

Dankzij een gesloten vorstbeveiligingssysteem kan er ook gewassen worden bij vriestemperaturen. Dat is geen overbodige luxe aangezien het kwik in Praag in de winter tot flink onder het vriespunt kan zakken.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.