Twee automatische truckwasinstallaties voor Vice Versa

DiBO Project(s) realiseerde recentelijk twee automatische wasinstallaties bij Vice Versa Koel-Vries Logistiek in Oss. Voortaan kan dit bedrijf dat gespecialiseerd is in geconditioneerd transport de eigen vloot weer wassen. De komst van de DiBO Berlin truckwasinstallaties vervangt twee installaties die aan vervanging toe waren.

De nieuwe wasinstallaties zijn bestemd voor het wassen van de eigen vloot, maar worden ook voor commercieel gebruik ingezet. De DiBO Berlin kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en vraagt weinig onderhoud. Het systeem is geschikt voor de meeste modellen van vrachtwagens en bussen.

De wasinstallatie is vervaardigd van RVS wat volgens DiBO Project(s) een lange levensduur garandeert. Doordat het systeem in relatief vochtige ruimtes moet opereren waar sprake is van een versneld oxidatieproces, heeft de machine heel wat te verduren. De DiBO Berlin is voorzien van frequentieregelaars die voor een snelle en precieze wassing van elk onderdeel van het voertuig zorgen. Bovendien komt frequentieregeling ten goede aan de levensduur van de aandrijvingen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twee automatische truckwasinstallaties voor Vice Versa | CarwashPro