Waarom het Hongaars Vecsés opnieuw voor DiBO’s self-carwash koos

In het Hongaarse Vecsés kunnen bezoekers sinds begin februari hun voertuigen reinigen met de DiBO NEW 2000 self-carwash. Deze carwash beschikt over vier overdekte wasplaatsen, met in het midden de technische ruimte waarin alle machines, toestellen en voorraadtanks gemonteerd zijn. De bedieningspanelen zijn gemaakt uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

De self-carwash beschikt over vrijstaande bedieningstotems van het type D5. DiBO leverde de bedieningstotems en de technische installatie, terwijl de Hongaarse dealer Radinum zich naast de realisatie van het gebouw ook ontfermde over de plaatsing van de installatie. De wasgelegenheid beschikt over zeven wasprogramma’s in de vorm van een insectenverwijderaar, voorwas, easy foam, borstel, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose-water.

Bezoekers kunnen contactloos betalen via een betalingssysteem dat werkt met Near Field Communication (NFC). Dit is trouwens al de tweede vierdelige DiBO carwash installatie voor dezelfde klant in de stad Vecsés. Beide carwashes profiteren van een gunstige ligging dicht bij de internationale luchthaven van Boedapest.

Lees ook:

  • Haans Autoschades koos voor DiBO wasinstallaties
  • NEW 2000 D5 indoor self-carwash geplaatst in Noorse Geithus
  • Poelzicht Car Center Goes gaat voor roll-over van DiBO
  • DiBO Project(s) plaatste wasinstallaties voor vervoerbedrijf EBS in Den Hoorn

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Waarom het Hongaars Vecsés opnieuw voor DiBO’s self-carwash koos | CarwashPro

Waarom het Hongaars Vecsés opnieuw voor DiBO’s self-carwash koos

In het Hongaarse Vecsés kunnen bezoekers sinds begin februari hun voertuigen reinigen met de DiBO NEW 2000 self-carwash. Deze carwash beschikt over vier overdekte wasplaatsen, met in het midden de technische ruimte waarin alle machines, toestellen en voorraadtanks gemonteerd zijn. De bedieningspanelen zijn gemaakt uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

De self-carwash beschikt over vrijstaande bedieningstotems van het type D5. DiBO leverde de bedieningstotems en de technische installatie, terwijl de Hongaarse dealer Radinum zich naast de realisatie van het gebouw ook ontfermde over de plaatsing van de installatie. De wasgelegenheid beschikt over zeven wasprogramma’s in de vorm van een insectenverwijderaar, voorwas, easy foam, borstel, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose-water.

Bezoekers kunnen contactloos betalen via een betalingssysteem dat werkt met Near Field Communication (NFC). Dit is trouwens al de tweede vierdelige DiBO carwash installatie voor dezelfde klant in de stad Vecsés. Beide carwashes profiteren van een gunstige ligging dicht bij de internationale luchthaven van Boedapest.

Lees ook:

  • Haans Autoschades koos voor DiBO wasinstallaties
  • NEW 2000 D5 indoor self-carwash geplaatst in Noorse Geithus
  • Poelzicht Car Center Goes gaat voor roll-over van DiBO
  • DiBO Project(s) plaatste wasinstallaties voor vervoerbedrijf EBS in Den Hoorn

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.