Oude brandweerkazerne in Zundert wordt omgebouwd tot carwash

Autowasstraat Brandschoon neemt haar intrek in de voormalige brandweerkazerne van Zundert. Brandschoon moet een luxe gelegenheid worden met een kettingwasstraat en wasboxen. Eigenares Kiona van den Broek liet anderhalf jaar geleden al haar oog vallen op de locatie. De opening staat gepland voor medio april, mits alles volgens planning loopt.

Kiona van den Broek is al lange tijd ondernemer in de plantensector. Ze zocht naar nieuwe ondernemingskansen. Van den Broek vertelt: “In deze regio heb je wel carwashes, maar niet met een luxere positionering, alleen roll-overs of wasboxen. Voor een luxe carwash moet je vanuit Zundert naar Breda of Etten-Leur. Dat brengen we nu dichterbij.”

Bij Brandschoon moeten straks zo’n vijftig tot zestig schone auto’s per uur naar buiten kunnen komen.

Al in 2019 nam Van den Broek contact op met de makelaar toen het pand te huur kwam. Daarop volgde een traject met vergunningen en het wijzigen van het bestemmingsplan. Voor de verbouwing krijgt de gevel van de oude kazerne een facelift. De stijl van het oude pand wordt zoveel mogelijk aangehouden.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oude brandweerkazerne in Zundert wordt omgebouwd tot carwash | CarwashPro

Oude brandweerkazerne in Zundert wordt omgebouwd tot carwash

Autowasstraat Brandschoon neemt haar intrek in de voormalige brandweerkazerne van Zundert. Brandschoon moet een luxe gelegenheid worden met een kettingwasstraat en wasboxen. Eigenares Kiona van den Broek liet anderhalf jaar geleden al haar oog vallen op de locatie. De opening staat gepland voor medio april, mits alles volgens planning loopt.

Kiona van den Broek is al lange tijd ondernemer in de plantensector. Ze zocht naar nieuwe ondernemingskansen. Van den Broek vertelt: “In deze regio heb je wel carwashes, maar niet met een luxere positionering, alleen roll-overs of wasboxen. Voor een luxe carwash moet je vanuit Zundert naar Breda of Etten-Leur. Dat brengen we nu dichterbij.”

Bij Brandschoon moeten straks zo’n vijftig tot zestig schone auto’s per uur naar buiten kunnen komen.

Al in 2019 nam Van den Broek contact op met de makelaar toen het pand te huur kwam. Daarop volgde een traject met vergunningen en het wijzigen van het bestemmingsplan. Voor de verbouwing krijgt de gevel van de oude kazerne een facelift. De stijl van het oude pand wordt zoveel mogelijk aangehouden.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.