Nieuwbouw DiBO in Arendonk vordert gestaag

De afgelopen maanden zijn er weer een aantal grote stappen gezet wat betreft de nieuwbouw van DiBO in Arendonk. Zo zijn inmiddels de werkzaamheden aan de buitenkant volledig afgerond en wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de afwerking binnen.

DiBo is producent van reinigingsmachines en -systemen. Door de uitbreiding is de omvang van de bedrijfsruimte van DiBO te Arendonk nu met 2500 vierkante meter toegenomen, waarvan 1000 meter is bedoeld als extra productieruimte en 1500 meter als magazijn en expeditieruimte, voorzien van twee loading docks en een laad- en loszone voor kleinere vrachtwagens en bestelwagens.

Volgende fase

Met de lente in aantocht wil de onderneming zich de komende weken vooral focussen op de aanplanting rondom het nieuwe gedeelte. Ook zal er duidelijke signalisatie aangebracht worden aan de loading docks en laad- en loszone, zodat chauffeurs weten aan welke poort ze moeten zijn voor lossen en laden.

Duurzaam

Met de installatie van acht oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EV’s) en 380 zonnepanelen, die op de planning staan voor binnen twee maanden, wil DiBO benadrukken groen te ondernemen. Bij gunstige weersomstandigheden zullen de zonnepanelen ervoor zorgen dat het bedrijf geheel zelfvoorzienend is op het gebied van energie voor het hele bedrijf!

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwbouw DiBO in Arendonk vordert gestaag | CarwashPro

Nieuwbouw DiBO in Arendonk vordert gestaag

De afgelopen maanden zijn er weer een aantal grote stappen gezet wat betreft de nieuwbouw van DiBO in Arendonk. Zo zijn inmiddels de werkzaamheden aan de buitenkant volledig afgerond en wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de afwerking binnen.

DiBo is producent van reinigingsmachines en -systemen. Door de uitbreiding is de omvang van de bedrijfsruimte van DiBO te Arendonk nu met 2500 vierkante meter toegenomen, waarvan 1000 meter is bedoeld als extra productieruimte en 1500 meter als magazijn en expeditieruimte, voorzien van twee loading docks en een laad- en loszone voor kleinere vrachtwagens en bestelwagens.

Volgende fase

Met de lente in aantocht wil de onderneming zich de komende weken vooral focussen op de aanplanting rondom het nieuwe gedeelte. Ook zal er duidelijke signalisatie aangebracht worden aan de loading docks en laad- en loszone, zodat chauffeurs weten aan welke poort ze moeten zijn voor lossen en laden.

Duurzaam

Met de installatie van acht oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EV’s) en 380 zonnepanelen, die op de planning staan voor binnen twee maanden, wil DiBO benadrukken groen te ondernemen. Bij gunstige weersomstandigheden zullen de zonnepanelen ervoor zorgen dat het bedrijf geheel zelfvoorzienend is op het gebied van energie voor het hele bedrijf!

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.