13-jarige scholier runt succesvolle autowasserij

Een 13-jarige jongen uit Groot-Brittannië is “ontzettend blij” met hoe het gaat met zijn nieuwe autowas- en valetbedrijf. Hij startte zijn business ongeveer een maand geleden in het kleine stadje Mepal, even ten noorden van Cambridge.

Geïnspireerd door een YouTube-video lanceerde scholier Tyler Rayner TJs Washes half maart. “Ik hou van auto’s en vond het leuk om de filmpjes van ene Cris Fix te kijken, die een paar jaar geleden uitlegde hoe je een auto goed schoonmaakt,” aldus Tyler tegen de lokale krant Elystandard. “Het gaf me de inspiratie om mijn eigen auto schoonmaak en valetbedrijf te beginnen.”

Zelfgemaakte chocolaatjes

Het was niet het eerste bedrijfsidee dat bij hem opkwam. Tyler dacht aanvankelijk geld te gaan verdienen met zelfgemaakte bonbons. Maar hij besefte al snel dat er meer winst te behalen viel met het schoonmaken van vieze auto’s. Elke dag reden er wel een paar langs zijn huis.
Tyler ging voortvarend te werk. Eerst maakte hij een ondernemingsplan en liet dat vervolgens aan zijn ouders en zijn oma zien.

Investeerder

Oma bleek daarna de eerste investeerder in het kersverse bedrijf. Zij betaalde de schoonmaakmiddelen en een hogedrukreiniger, aldus Tyler.
In het begin liepen de zaken maar matig. Maar na een paar dagen slaagde hij erin om drie tot vier auto’s per dag schoon te maken. Op dit moment zit hij gemiddeld op twee auto’s per dag en ‘maakt al lekker winst’.

foto: TJs Washes

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

13-jarige scholier runt succesvolle autowasserij | CarwashPro

13-jarige scholier runt succesvolle autowasserij

Een 13-jarige jongen uit Groot-Brittannië is “ontzettend blij” met hoe het gaat met zijn nieuwe autowas- en valetbedrijf. Hij startte zijn business ongeveer een maand geleden in het kleine stadje Mepal, even ten noorden van Cambridge.

Geïnspireerd door een YouTube-video lanceerde scholier Tyler Rayner TJs Washes half maart. “Ik hou van auto’s en vond het leuk om de filmpjes van ene Cris Fix te kijken, die een paar jaar geleden uitlegde hoe je een auto goed schoonmaakt,” aldus Tyler tegen de lokale krant Elystandard. “Het gaf me de inspiratie om mijn eigen auto schoonmaak en valetbedrijf te beginnen.”

Zelfgemaakte chocolaatjes

Het was niet het eerste bedrijfsidee dat bij hem opkwam. Tyler dacht aanvankelijk geld te gaan verdienen met zelfgemaakte bonbons. Maar hij besefte al snel dat er meer winst te behalen viel met het schoonmaken van vieze auto’s. Elke dag reden er wel een paar langs zijn huis.
Tyler ging voortvarend te werk. Eerst maakte hij een ondernemingsplan en liet dat vervolgens aan zijn ouders en zijn oma zien.

Investeerder

Oma bleek daarna de eerste investeerder in het kersverse bedrijf. Zij betaalde de schoonmaakmiddelen en een hogedrukreiniger, aldus Tyler.
In het begin liepen de zaken maar matig. Maar na een paar dagen slaagde hij erin om drie tot vier auto’s per dag schoon te maken. Op dit moment zit hij gemiddeld op twee auto’s per dag en ‘maakt al lekker winst’.

foto: TJs Washes

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.