Beta

Leden Advies Borrel van Beta focust op toekomst

De tweede editie van het Beta Lab wordt 21 september gehouden. Tijdens de bijeenkomst van de branchevereniging staat de toekomst van de branche centraal. Tijdens de ledenadviesborrel op het kantoor in Den Haag is er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen aan juridische specialisten over verschillende zaken die bij de bedrijven spelen. 

De bijeenkomst heeft deze tweede keer een andere insteek. Samen met de specialisten gaan de deelnemers aan de slag met drie stellingen. De bedoeling is dat men over de stellingen met elkaar in gesprek gaat en de uitkomsten daarvan aan de rest presenteert. Het vormen van een visie met betrekking tot deze stellingen is het uiteindelijke doel. Enkele tankstation-ondernemers met carwash hebben zich reeds aangemeld.

Wedstrijd

De specialisten van de brancheorganisatie leggen drie stellingen voor die betrekking hebben op verschillende aspecten uit de branche. Daarna houden ze over ieder onderwerp een kleine presentatie, waarna het de bedoeling is om een visie op de toekomst van deze aspecten te vormen. De ondernemer met de meest interessante uitwerking, mag zijn of haar visie delen met de hele sector via zusterblad TankPro.

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.