Wash n go Ninove

Carwash-ondernemer doneert dagopbrengst aan Oekraïne-actie

Foto: Washb n go

Wash ’n Go Carwash in het Belgische Ninove doneert aanstaande zondag zijn volledige dagopbrengst aan de landelijke hulpactie voor Oekraïne.

Wie de Oekraïense bevolking wil steunen, kan op zondag 20 maart zijn of haar auto laten wassen bij carwash Wash ‘n Go op de Brakelsesteenweg in Ninove. Frank Van Cotthem, de uitbater van de carwash, belooft om de volledige opbrengst van die dag te schenken aan de 1212-actie, de Belgische equivalent van de Nederlandse 555-actie. Zo meldt de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

Voetbalclub

Wie zondag langskomt om zijn auto te laten wassen, steunt hiermee dus ook de mensen in nood in Oekraïne. De actie wordt gesteund door de plaatselijke voetbalclub KVK Ninove. Wash ‘n Go is sponsor van de club en de carwash steunt de club op regelmatige basis via zijn Carwash-zondagen.KVK Ninove roept al zijn supporters om op zondag 20 maart tussen 10 en 18 uur hun auto te laten wassen.

Wash ’n Go beschikt over een wastunnel en zes wasboxen. Een wasprogramma kost er tussen de 10 en 16 euro.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash-ondernemer doneert dagopbrengst aan Oekraïne-actie | CarwashPro
Wash n go Ninove

Carwash-ondernemer doneert dagopbrengst aan Oekraïne-actie

Foto: Washb n go

Wash ’n Go Carwash in het Belgische Ninove doneert aanstaande zondag zijn volledige dagopbrengst aan de landelijke hulpactie voor Oekraïne.

Wie de Oekraïense bevolking wil steunen, kan op zondag 20 maart zijn of haar auto laten wassen bij carwash Wash ‘n Go op de Brakelsesteenweg in Ninove. Frank Van Cotthem, de uitbater van de carwash, belooft om de volledige opbrengst van die dag te schenken aan de 1212-actie, de Belgische equivalent van de Nederlandse 555-actie. Zo meldt de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

Voetbalclub

Wie zondag langskomt om zijn auto te laten wassen, steunt hiermee dus ook de mensen in nood in Oekraïne. De actie wordt gesteund door de plaatselijke voetbalclub KVK Ninove. Wash ‘n Go is sponsor van de club en de carwash steunt de club op regelmatige basis via zijn Carwash-zondagen.KVK Ninove roept al zijn supporters om op zondag 20 maart tussen 10 en 18 uur hun auto te laten wassen.

Wash ’n Go beschikt over een wastunnel en zes wasboxen. Een wasprogramma kost er tussen de 10 en 16 euro.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.