Disco Wash

BOB Autowas brengt feest naar de wasstraat met Disco Wash

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Discolampen en Top 40-hits uit de speakers: bij BOB Autowas Schiedam aan de Gravelandseweg is er elke avond tussen 18.00 en 20.00 uur Disco Wash in de wasstraat.

“Het is een stukje extra beleving”, zegt vestigingsleider van de Schiedamse autowasstraat Jeffrey Wesdorp tegen het AD. “En de reacties van onze klanten zijn enthousiast.” Qua muziek wordt er vooral een mix gedraaid van disco, house en Top 40-hits. Maar het ultieme carwashnummer is volgens Wesdorp nog altijd ‘Working at the carwash’ van Rose Royce.

Het idee voor de Disco Wash is in de coronaperiode ontstaan, als een uitje voor het hele gezin, aldus het AD. Omdat de disco in de laatste twee uurtjes nog steeds een dubbel klantenaantal oplevert, heeft BOB Autowas ervoor gekozen om de Disco Wash dagelijks terug te laten komen in de wasstraat.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOB Autowas brengt feest naar de wasstraat met Disco Wash | CarwashPro