Valentijnsactie in de carwash: ‘Wees lief voor je auto’

Ook de auto krijgt op Valentijnsdag wat extra aandacht Foto: Shutterstock

De eerste carwashes zijn al druk bezig met ludieke acties rondom Valentijnsdag. Van een cadeaupakket met een microvezel droogdoek, een lief kaartje en een zoete verrassing tot waskorting op het wasprogramma en een winactie waarbij klanten naast een schone auto ook een romantisch diner voor twee kunnen winnen.

UP Carwash in Alkmaar en in Beverwijk hebben een actie ‘voor je lief en voor je auto’. Klanten krijgen bij de UP Inside-Out behandeling voor de auto een gratis UP cadeaupakket. Met daarin onder meer een microvezel droogdoek en een zoete verrassing. “Zoete woordjes, een zoet hapje en een brandschone auto. Als dat geen romantiek is?”, staat in de aankondiging op Facebook.

Carwash Rudie Wetering in Lemele heeft ook een speciale actie voor Valentijnsdag. Hier wordt drie keer een compleet wasprogramma cadeau weggegeven. Klanten kunnen meedoen door op de Facebook-aankondiging te reageren met #Valentijn.

Voor alle tortelduifjes

In België zijn ze er ook druk mee. XL Carwash richt zijn pijlen op alle ‘tortelduifjes’. “Zet zaterdag 18 februari in de agenda, want op die dag geeft XL Carwash aan vier koppels een romantische avond weg”, begint de uitleg van de winactie. De winnende koppels gaan eerst met de auto door de wasstraat van XL Carwash, voor een uitgebreide schoonmaakbeurt. Waarna ze met een roze limousine – inclusief fles bubbels – naar Bistro Millefeuille in Aartselaar worden gebracht voor een romantische diner voor twee. Winnen kan door de post op Facebook te delen en vrienden daarin te taggen.

Bij de Belgische Carwash Typhoon krijgen alle geliefden die langskomen in de week van Valentijnsdag 5 euro korting op het Protect+ wasprogramma.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Valentijnsactie in de carwash: ‘Wees lief voor je auto’ | CarwashPro

Valentijnsactie in de carwash: ‘Wees lief voor je auto’

Ook de auto krijgt op Valentijnsdag wat extra aandacht Foto: Shutterstock

De eerste carwashes zijn al druk bezig met ludieke acties rondom Valentijnsdag. Van een cadeaupakket met een microvezel droogdoek, een lief kaartje en een zoete verrassing tot waskorting op het wasprogramma en een winactie waarbij klanten naast een schone auto ook een romantisch diner voor twee kunnen winnen.

UP Carwash in Alkmaar en in Beverwijk hebben een actie ‘voor je lief en voor je auto’. Klanten krijgen bij de UP Inside-Out behandeling voor de auto een gratis UP cadeaupakket. Met daarin onder meer een microvezel droogdoek en een zoete verrassing. “Zoete woordjes, een zoet hapje en een brandschone auto. Als dat geen romantiek is?”, staat in de aankondiging op Facebook.

Carwash Rudie Wetering in Lemele heeft ook een speciale actie voor Valentijnsdag. Hier wordt drie keer een compleet wasprogramma cadeau weggegeven. Klanten kunnen meedoen door op de Facebook-aankondiging te reageren met #Valentijn.

Voor alle tortelduifjes

In België zijn ze er ook druk mee. XL Carwash richt zijn pijlen op alle ‘tortelduifjes’. “Zet zaterdag 18 februari in de agenda, want op die dag geeft XL Carwash aan vier koppels een romantische avond weg”, begint de uitleg van de winactie. De winnende koppels gaan eerst met de auto door de wasstraat van XL Carwash, voor een uitgebreide schoonmaakbeurt. Waarna ze met een roze limousine – inclusief fles bubbels – naar Bistro Millefeuille in Aartselaar worden gebracht voor een romantische diner voor twee. Winnen kan door de post op Facebook te delen en vrienden daarin te taggen.

Bij de Belgische Carwash Typhoon krijgen alle geliefden die langskomen in de week van Valentijnsdag 5 euro korting op het Protect+ wasprogramma.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.