Social media

Paaseieren zoeken voor waskorting; carwashes delen ludieke paasacties

Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Ter voorbereiding op de Paasdagen is er geen gebrek aan creativiteit in de carwashbranche. Carwashes delen hun meest ludieke paasacties op social media. Van een zoektocht langs de route van de carwash naar verstopte paaseieren tot winacties met chocolade paashazen en een doosje eieren cadeau bij een compleet wasprogramma.

Bij Mega Carwash in Emmeloord betekent Pasen een ‘uitdagende zoektocht voor elke carwashbezoeker’. Langs de route van de carwash liggen paaseieren verstopt. Wie genoeg eieren heeft kunnen vinden, wint 33 procent korting op het wasprogramma. Voor andere bezoekers geldt een speciale paaskorting van 15 procent.

UP Carwash in Alkmaar doet ook mee en geeft gratis eitjes weg. “Komend weekend is het Pasen. Wat dat betekent? Lange rijen bij de meubelboulevard, tuincentra en… de carwash”, begint de actie op Facebook. “Maar ook: gratis eitjes bij UP! Is je auto toe aan een grondige wasbeurt? Kom nog snel voor het weekend even langs. Dan ben je echt sneller aan de beurt dan met Pasen. Kom je toch op 9 of 10 april je auto wassen? Dan belonen we je geduld met lekkere paaseitjes vanaf het Complete-programma en hoger. Maar let op: UP = UP!”

Paashaas op bezoek

Perfect Carwash in Enschede houdt van 3 april tot en met 10 april een eierzoekactie voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen de verstopte eieren zoeken en één van de vier reuze chocolade paashazen winnen. Van 6 april tot en met 10 april krijgen klanten een gratis doosje eieren bij het programma 1+, zolang de voorraad strekt.

De Belgische Carwash Blinkie Maaseik laat op social media weten dat de paashaas langs is geweest en lekkers heeft meegebracht voor de klant: een doosje eieren. Ook hebben ze de ‘Grabbel een ei’-winactie, met kans op korting en prijzen. Bij Carwash Stroet, ook in België, is er op vrijdag 7 en zaterdag 8 april bij alle wasprogramma’s een gratis zakje paaschocolade cadeau.

Ook roept een aantal wasstraten op om nu nog even snel de auto te laten wassen, omdat ze tijdens Pasen dicht gaan of aangepaste openingstijden hebben.

Bij Mega Carwash in Emmeloord liggen langs de route eieren verstopt. Foto: Facebook Mega Carwash

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Paaseieren zoeken voor waskorting; carwashes delen ludieke paasacties | CarwashPro
Social media

Paaseieren zoeken voor waskorting; carwashes delen ludieke paasacties

Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Ter voorbereiding op de Paasdagen is er geen gebrek aan creativiteit in de carwashbranche. Carwashes delen hun meest ludieke paasacties op social media. Van een zoektocht langs de route van de carwash naar verstopte paaseieren tot winacties met chocolade paashazen en een doosje eieren cadeau bij een compleet wasprogramma.

Bij Mega Carwash in Emmeloord betekent Pasen een ‘uitdagende zoektocht voor elke carwashbezoeker’. Langs de route van de carwash liggen paaseieren verstopt. Wie genoeg eieren heeft kunnen vinden, wint 33 procent korting op het wasprogramma. Voor andere bezoekers geldt een speciale paaskorting van 15 procent.

UP Carwash in Alkmaar doet ook mee en geeft gratis eitjes weg. “Komend weekend is het Pasen. Wat dat betekent? Lange rijen bij de meubelboulevard, tuincentra en… de carwash”, begint de actie op Facebook. “Maar ook: gratis eitjes bij UP! Is je auto toe aan een grondige wasbeurt? Kom nog snel voor het weekend even langs. Dan ben je echt sneller aan de beurt dan met Pasen. Kom je toch op 9 of 10 april je auto wassen? Dan belonen we je geduld met lekkere paaseitjes vanaf het Complete-programma en hoger. Maar let op: UP = UP!”

Paashaas op bezoek

Perfect Carwash in Enschede houdt van 3 april tot en met 10 april een eierzoekactie voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen de verstopte eieren zoeken en één van de vier reuze chocolade paashazen winnen. Van 6 april tot en met 10 april krijgen klanten een gratis doosje eieren bij het programma 1+, zolang de voorraad strekt.

De Belgische Carwash Blinkie Maaseik laat op social media weten dat de paashaas langs is geweest en lekkers heeft meegebracht voor de klant: een doosje eieren. Ook hebben ze de ‘Grabbel een ei’-winactie, met kans op korting en prijzen. Bij Carwash Stroet, ook in België, is er op vrijdag 7 en zaterdag 8 april bij alle wasprogramma’s een gratis zakje paaschocolade cadeau.

Ook roept een aantal wasstraten op om nu nog even snel de auto te laten wassen, omdat ze tijdens Pasen dicht gaan of aangepaste openingstijden hebben.

Bij Mega Carwash in Emmeloord liggen langs de route eieren verstopt. Foto: Facebook Mega Carwash

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.