Zesde locatie

The Wash in Enschede kleurt om naar Perfect Carwash

Perfect Carwash in Enschede Foto: Hulshof Groep

The Wash in Enschede is op de valreep van 2023 omgekleurd naar Perfect Carwash. Voor de Hulshof Groep, die onder de naam Perfect Carwash haar wasconcept in de markt heeft staan, is het de zesde carwashlocatie.

Perfect Carwash heeft vier waslocaties in Nederland (Haaksbergen, Enschede, Enschede Zuid en Oldenzaal) en twee in Duitsland (Gronau en Dülmen). De meest recente locatie aan de Spaansland 4 in Enschede is per 1 juli overgekocht van Jeroen Winterink en nu volledig omgekleurd. Komend jaar zal deze carwash verder worden geüpgraded, “zodat kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling allemaal op hetzelfde niveau komen te staan”, zegt de Hulshof Groep. Het is de tweede overname en omkleuring binnen de groep, na Starwash in Oldenzaal begin 2023.

In beweging

Over verdere overnames kan de Hulshof Groep nog geen uitspraken doen. “De markt is volop in beweging, dit houdt in dat er ook volop kansen te benutten zijn”, aldus Rutger Hulshof, eigenaar van de Hulshof Groep/Perfect Carwash.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

The Wash in Enschede kleurt om naar Perfect Carwash | CarwashPro
Zesde locatie

The Wash in Enschede kleurt om naar Perfect Carwash

Perfect Carwash in Enschede Foto: Hulshof Groep

The Wash in Enschede is op de valreep van 2023 omgekleurd naar Perfect Carwash. Voor de Hulshof Groep, die onder de naam Perfect Carwash haar wasconcept in de markt heeft staan, is het de zesde carwashlocatie.

Perfect Carwash heeft vier waslocaties in Nederland (Haaksbergen, Enschede, Enschede Zuid en Oldenzaal) en twee in Duitsland (Gronau en Dülmen). De meest recente locatie aan de Spaansland 4 in Enschede is per 1 juli overgekocht van Jeroen Winterink en nu volledig omgekleurd. Komend jaar zal deze carwash verder worden geüpgraded, “zodat kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling allemaal op hetzelfde niveau komen te staan”, zegt de Hulshof Groep. Het is de tweede overname en omkleuring binnen de groep, na Starwash in Oldenzaal begin 2023.

In beweging

Over verdere overnames kan de Hulshof Groep nog geen uitspraken doen. “De markt is volop in beweging, dit houdt in dat er ook volop kansen te benutten zijn”, aldus Rutger Hulshof, eigenaar van de Hulshof Groep/Perfect Carwash.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.