Hulshof Groep verkoopt tankstations en gaat verder met Perfect Carwash

De oliehandel en de tankstationtak van de Hulshof Groep is verkocht aan Varo Energy. Rutger Hulshof laat weten dat de groep zich voortaan focust op de carwashsector. Hulshof runt Perfect Carwash met vestigingen in Haaksbergen en Enschede. 

Het Zwitserse VARO Energy neemt Oliehandel Hulshof B.V. en Tankstation Westsingel B.V. (Netto Tank) over van de Hulshof Groep. Dat maakte het energiebedrijf deze week bekend. Twaalf Netto Tank-locaties worden als gevolg van de overname omgekleurd naar het merk Argos. Hulshof behoudt de carwashtak, waaronder vier carwashes vallen: twee in Nederland en twee in Duitsland. In Nederland vind je een Perfect Carwash in Haaksbergen en in Enschede. In totaal werken er 60 mensen bij de carwashtak van Hulshof.

Volgens de voorwaarden van de deal zal VARO de eindgebruikers- en smeermiddelenactiviteiten overnemen van Oliehandel Hulshof. Met de overeenkomst zijn twaalf zogenaamde ‘Company Owned and Company Operated’ (CoCo) Netto Tank-locaties en zeven dealerstations, zowel branded als unbranded, gemoeid. Wanneer de twaalf CoCo-stations omgekleurd worden, maakt Argos later bekend. Wat er met de zeven dealers gebeurt, is nog niet duidelijk.

Tekst gaat verder onder de foto

Afscheid met emotie

Rutger Hulshof, mede-eigenaar en directeur van Hulshof, gelooft dat de overname een goede stap is voor zijn onderneming. “Volgend jaar bestaat ons bedrijf zeventig jaar en samen met mijn broer Vincent vertegenwoordigen wij de derde generatie van het bedrijf. Sinds we mede-eigenaar en directeur zijn, hebben we het bedrijf laten groeien door ons te richten op oliehandel, tankstations en het uitbreiden van de carwashbusiness. Vincent, onze vader Bert en ikzelf zijn ervan overtuigd dat de algemene energietransitie een belangrijke verandering in de sector teweeg zal brengen. Wij geloven dat onze brandstofactiviteiten goed passen bij een andere speler.”

Tekst gaat verder onder de foto

Hulshof laat weten dat hij en zijn familie blij zijn met de deal, maar dat het ook ‘emotionele gevoelens’ met zich meebrengt. Hij bedankt de klanten van het bedrijf, en vooral ook het personeel. “Al onze medewerkers met hun flexibiliteit en enorme inzet zijn we dankbaar en willen we hen uit het diepst van ons hart bedanken.”

Oosten van land

Hulshof Mobiliteit Service is gevestigd in Haaksbergen en sinds 1952 actief op het gebied van tankstations, directe brandstoflevering en smeermiddelen. Het bedrijf is ook actief in de carwashsector met twee locaties in Nederland en twee in Duitsland onder het merk Perfect Carwash. Op die carwashactiviteiten gaat Hulshof zich nu meer focussen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hulshof Groep verkoopt tankstations en gaat verder met Perfect Carwash | CarwashPro

Hulshof Groep verkoopt tankstations en gaat verder met Perfect Carwash

De oliehandel en de tankstationtak van de Hulshof Groep is verkocht aan Varo Energy. Rutger Hulshof laat weten dat de groep zich voortaan focust op de carwashsector. Hulshof runt Perfect Carwash met vestigingen in Haaksbergen en Enschede. 

Het Zwitserse VARO Energy neemt Oliehandel Hulshof B.V. en Tankstation Westsingel B.V. (Netto Tank) over van de Hulshof Groep. Dat maakte het energiebedrijf deze week bekend. Twaalf Netto Tank-locaties worden als gevolg van de overname omgekleurd naar het merk Argos. Hulshof behoudt de carwashtak, waaronder vier carwashes vallen: twee in Nederland en twee in Duitsland. In Nederland vind je een Perfect Carwash in Haaksbergen en in Enschede. In totaal werken er 60 mensen bij de carwashtak van Hulshof.

Volgens de voorwaarden van de deal zal VARO de eindgebruikers- en smeermiddelenactiviteiten overnemen van Oliehandel Hulshof. Met de overeenkomst zijn twaalf zogenaamde ‘Company Owned and Company Operated’ (CoCo) Netto Tank-locaties en zeven dealerstations, zowel branded als unbranded, gemoeid. Wanneer de twaalf CoCo-stations omgekleurd worden, maakt Argos later bekend. Wat er met de zeven dealers gebeurt, is nog niet duidelijk.

Tekst gaat verder onder de foto

Afscheid met emotie

Rutger Hulshof, mede-eigenaar en directeur van Hulshof, gelooft dat de overname een goede stap is voor zijn onderneming. “Volgend jaar bestaat ons bedrijf zeventig jaar en samen met mijn broer Vincent vertegenwoordigen wij de derde generatie van het bedrijf. Sinds we mede-eigenaar en directeur zijn, hebben we het bedrijf laten groeien door ons te richten op oliehandel, tankstations en het uitbreiden van de carwashbusiness. Vincent, onze vader Bert en ikzelf zijn ervan overtuigd dat de algemene energietransitie een belangrijke verandering in de sector teweeg zal brengen. Wij geloven dat onze brandstofactiviteiten goed passen bij een andere speler.”

Tekst gaat verder onder de foto

Hulshof laat weten dat hij en zijn familie blij zijn met de deal, maar dat het ook ‘emotionele gevoelens’ met zich meebrengt. Hij bedankt de klanten van het bedrijf, en vooral ook het personeel. “Al onze medewerkers met hun flexibiliteit en enorme inzet zijn we dankbaar en willen we hen uit het diepst van ons hart bedanken.”

Oosten van land

Hulshof Mobiliteit Service is gevestigd in Haaksbergen en sinds 1952 actief op het gebied van tankstations, directe brandstoflevering en smeermiddelen. Het bedrijf is ook actief in de carwashsector met twee locaties in Nederland en twee in Duitsland onder het merk Perfect Carwash. Op die carwashactiviteiten gaat Hulshof zich nu meer focussen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.