Vijf wasboxen

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash in Wolvega

Mohanlal XL heeft naast carwashlocaties in Sliedrecht en Boxtel een nieuwe carwash geopend in Wolvega. De carwash heeft meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices.

Opgenomen in het netwerk van Mohanlal XL, is de locatie de afgelopen weken vernieuwd en in de huisstijl van het bedrijf gebracht. Het gaat om vijf overdekte en inpandige XL-wasboxen, van leverancier Autorette Carwash Systems. Deze hebben een verlengde diepte van tien meter en een hoogte van drie meter, wat ze geschikt maakt voor onder meer caravans, busjes, aanhangers, boot- en paardentrailers. De wandpanelen in de wasbox zijn door de eigen Mohanlal-installatiedienst geplaatst.

De wasboxen zijn 24/7 geopend. Payter heeft de pin-terminals geleverd voor contactloos betalen in de wasbox en Pay United is de softwareleverancier die de zakelijke waspassen heeft ontwikkeld. Deze carwashpas is ook te gebruiken bij de andere carwashes van Mohanlal.

Verder uitbreiden

Het 620 vierkante meter grote buitenterrein bij de carwash in Wolvega biedt volgens ondernemer Ravi Ryan Mohanlal een ‘multifunctionele dienstverlening voor de regio’. Zo vinden bezoekers er een Express Shop en een range aan services: laadpalen, stofzuigers, bandenpomp, parfumspuit, brievenpost pakketpunt automaat, Quiosk-vendingmachine, textielwasserette met twee wasautomaten, pasfotocabine en een snoepautomaat.

Mohanlal is van plan de locatie in de zomer verder uit te breiden met nog drie buiten wasboxen. En met diensten als storageverhuur van opslagruimte, een pizzamachine en verhuur van aanhangwagens en bestelwagens.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash in Wolvega | CarwashPro
Vijf wasboxen

Mohanlal XL breidt netwerk uit met carwash in Wolvega

Mohanlal XL heeft naast carwashlocaties in Sliedrecht en Boxtel een nieuwe carwash geopend in Wolvega. De carwash heeft meerdere wasboxen, een Express Shop en een range aan gemaksservices.

Opgenomen in het netwerk van Mohanlal XL, is de locatie de afgelopen weken vernieuwd en in de huisstijl van het bedrijf gebracht. Het gaat om vijf overdekte en inpandige XL-wasboxen, van leverancier Autorette Carwash Systems. Deze hebben een verlengde diepte van tien meter en een hoogte van drie meter, wat ze geschikt maakt voor onder meer caravans, busjes, aanhangers, boot- en paardentrailers. De wandpanelen in de wasbox zijn door de eigen Mohanlal-installatiedienst geplaatst.

De wasboxen zijn 24/7 geopend. Payter heeft de pin-terminals geleverd voor contactloos betalen in de wasbox en Pay United is de softwareleverancier die de zakelijke waspassen heeft ontwikkeld. Deze carwashpas is ook te gebruiken bij de andere carwashes van Mohanlal.

Verder uitbreiden

Het 620 vierkante meter grote buitenterrein bij de carwash in Wolvega biedt volgens ondernemer Ravi Ryan Mohanlal een ‘multifunctionele dienstverlening voor de regio’. Zo vinden bezoekers er een Express Shop en een range aan services: laadpalen, stofzuigers, bandenpomp, parfumspuit, brievenpost pakketpunt automaat, Quiosk-vendingmachine, textielwasserette met twee wasautomaten, pasfotocabine en een snoepautomaat.

Mohanlal is van plan de locatie in de zomer verder uit te breiden met nog drie buiten wasboxen. En met diensten als storageverhuur van opslagruimte, een pizzamachine en verhuur van aanhangwagens en bestelwagens.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.