Eigen wasmerk

Vernieuwd Tanqplus-tankstation introduceert Wasbij Strijen

De geautomatiseerde rollover en de twee wasboxen zijn onlangs omgekleurd naar Wasbij Foto: Tanqplus Argos Strijen

Het bemande Tanqplus Argos-tankstation in het Zuid-Hollandse Strijen is compleet vernieuwd. Naast een metamorfose van de shop zijn ook de autowasfaciliteiten onderhanden genomen en heet de carwash voortaan Wasbij Strijen.

De geautomatiseerde rollover en de twee wasboxen zijn omgekleurd van Argos Wash naar Wasbij Strijen, het eigen wasmerk van Tanqplus. Er wordt gebruikgemaakt van de wasproducten van Dr.Stöcker en er is een stofzuiger aanwezig. Iedere maandag is er een kortingsdag waardoor er voordeliger gewassen kan worden.

Kwajongens

Naast de carwash is ook de Argos Shop vernieuwd, naar de Kwajongens-shopformule van Tanqplus uit Naaldwijk. De slogan van de formule ‘Lekker ondeugend’ moet dit ondersteunen. In de nieuwe koffie- en snackhoek worden dagelijks warme saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten, gehaktstaven en gevulde koeken vers afgebakken. De Argos in Strijen is het vijfde tankstation in Nederland dat van een Kwajongens shop is voorzien. De andere stations die dit ook hebben bevinden zich in Ede, Etten-Leur, Leiden en Zutphen Oostzee.

De heropening van het vernieuwde tankstation wordt van 1 tot en met 7 april gevierd met onder meer korting op alle wasprogramma’s.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vernieuwd Tanqplus-tankstation introduceert Wasbij Strijen | CarwashPro
Eigen wasmerk

Vernieuwd Tanqplus-tankstation introduceert Wasbij Strijen

De geautomatiseerde rollover en de twee wasboxen zijn onlangs omgekleurd naar Wasbij Foto: Tanqplus Argos Strijen

Het bemande Tanqplus Argos-tankstation in het Zuid-Hollandse Strijen is compleet vernieuwd. Naast een metamorfose van de shop zijn ook de autowasfaciliteiten onderhanden genomen en heet de carwash voortaan Wasbij Strijen.

De geautomatiseerde rollover en de twee wasboxen zijn omgekleurd van Argos Wash naar Wasbij Strijen, het eigen wasmerk van Tanqplus. Er wordt gebruikgemaakt van de wasproducten van Dr.Stöcker en er is een stofzuiger aanwezig. Iedere maandag is er een kortingsdag waardoor er voordeliger gewassen kan worden.

Kwajongens

Naast de carwash is ook de Argos Shop vernieuwd, naar de Kwajongens-shopformule van Tanqplus uit Naaldwijk. De slogan van de formule ‘Lekker ondeugend’ moet dit ondersteunen. In de nieuwe koffie- en snackhoek worden dagelijks warme saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten, gehaktstaven en gevulde koeken vers afgebakken. De Argos in Strijen is het vijfde tankstation in Nederland dat van een Kwajongens shop is voorzien. De andere stations die dit ook hebben bevinden zich in Ede, Etten-Leur, Leiden en Zutphen Oostzee.

De heropening van het vernieuwde tankstation wordt van 1 tot en met 7 april gevierd met onder meer korting op alle wasprogramma’s.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.