ACT gaat verder als Steinbrückner Nederland

Agentuur Cleaning Tools (ACT) heet voortaan Steinbrückner Nederland. Al 28 jaar importeert ACT de truckwashes van slechts één merk: Steinbrückner. “De meeste klanten kennen ons dus al onder die naam”, vertelt eigenaar Jesse Streng. “Vanaf nu heten we ook officieel zo.” 

Bij Steinbrückner Nederland is de uitstraling al onder handen genomen en sinds 8 maart moet de nieuwe naam ook gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en duidelijkere positionering van het bedrijf. Strengt vertelt: “een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen.”

Communicatie

“Na 28 succesvolle jaren onder de naam Agentuur Cleaning Tools BV (ACT BV) de Steinbrückner machines in Nederland te hebben geïmporteerd, vond ik het tijd om de naam aan te passen naar Steinbrückner Nederland”, vervolgt Streng. “We zijn al 28 jaar lang de importeur van maar één merk: Steinbrückner ReinigungsTechnik. Om deze samenwerking duidelijker te communiceren naar onze klanten en handelspartners gaan we dus door onder de naam Steinbrückner Nederland.”

De nieuwe naam zorgt ook meteen voor een hechtere samenwerking met de Duitse fabrikant. Voor klanten verandert er eigenlijk weinig, zegt Streng. Het KvK nummer, btw-nummer en de banknummers blijven gelijk; alleen de naam is anders.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.